Jakuzzis kalandok és biztonság gyerekekkel

A nyári hőségben úgy vonz a víz, mint lepkéket a fény. A lágy, hűsítő habok enyhet adó oázisként csábítanak a kánikulában, és ennek a szirén éneknek nehéz ellenállni. De nem is kell!


A modern masszázsmedencék hőkontrollja szerencsére már lehetővé teszi, hogy a vizet ne csak fűteni, hanem hűteni is tudjuk, így nyáron sem kell félretenni a fürdőruhát. A nagy forróságban lehűlést hozó fürdőzés remek alkalom a nyári szünet miatt felszabadult gyerekekkel való időtöltésre, mert egy vizes kalandra kevesen mondanak csak nemet!

Tölts minőségi időt a gyerekekkel, élvezzétek együtt a szabad időt és a jó levegőt. A jakuzzi kortól függetlenül maradandó élményekkel gazdagíthatja a nyarat, de azért van pár dolog, ami érdemes szem előtt tartani.

A masszázsmedence ideális hely arra, hogy a legifjabbak is megismerkedjenek a vízzel. A vízbiztonság kialakításához fontos a biztonságos, könnyen belátható és kontrollált környezet és a megfelelő hőfok. A gyerekek teste ugyanis könnyebben felmelegszik és nehezebben szabályozzák a testhőjüket, ezért fontos, hogy a víz ne legyen meleg és fürdő se túl hosszú.  Még a testhőmérséklethez közeli vízben is szakítsd meg a pancsolást egy-egy szárazföldi pihenővel.

A medence hőfokát a hőszabályozó mellett a thermo tetővel is alacsonyan tarthatod. Ahogy télen bent tartja a meleget, a tető úgy segít abban is, hogy nyáron kint tartsa a tűző napsugarakat. Amikor nincs használatban a jakuzzi, mindig fedd le, ezzel egyszer s mind azt is garantálhatod, hogy a gyerekek nem férnek hozzá felügyelet nélkül a vízhez!

A jakuzzi tehát - pár apró szabály betartásával - nyáron is rengeteg örömet tartogat majd felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A lehűlés mellett erősíti a vízbiztonságot és a családi kapcsolatokat és akár nagy családi vízi csaták és játékok színtere is lehet. Életre szóló élménnyel gazdagítva kicsiket és nagyokat!