Olvasás a habok között

Descartes írta: „Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, kik e műveket írták, beszédbe ereszkednénk, mégpedig válogatott beszédbe, mert csak legjobb gondolataikat közlik velünk.” Emeljük le kedvenc regényünket a polcról, irány a masszázsmedence!


Ha eddig attól tartottunk, hogy kedvenc könyvünk lapjai hullámosak lesznek a nedvességtől, akkor egy amszterdami házaspárnak köszönhetően ez a nehézség megoldódni látszik. A Bibliobath névre keresztelt project keretein belül a világirodalom klasszikusait teljes egészében vízálló papíron és borítóval jelentették meg, aminek nem árt sem a medencevíz, sem az óceán.

De más megoldást is tudunk javasolni: talán a legkézzelfoghatóbb, ha vízálló ebookkal rendelkezünk, amely jól tűri a rácseppenő vizet, a párát, és akkor sem lesz baja, ha beleejtjük a medencébe. Ha nincs ilyen modellünk, de hagyományos e-könyv tulajdonosok vagyunk, akkor egy jól záródó tokkal áthidalhatjuk ezt a problémát.

Softub egyszerűen telepíthető, mobilis medencéi azok számára is tökéletes kikapcsolódást kínálnak, akiknek csak kisebb hely áll rendelkezésükre egy saját, személyre szabott wellness tér berendezésére. Az otthoni relaxáció további stílusos, minőségi kiegészítőit keresse a Spatrend sokszínű kínálatában online, vagy a bemutatótermek egyikében!

Címkék: