A hidratálás legújabb korszaka: egy maszk, amely fiatalabbá varázsol...

  • írta:
  • 2015.08.12

Chrissey Iley minden újdonságot kipróbál. Amikor Dr Schulte felajánlotta a híres angol újságírónak, hogy próbálja ki a kozmetikai világ legújabb csodáját, azonnal lecsapott rá. A Hydro Foam Mask bevált.


Chrissey Iley minden újdonságot kipróbál. Amikor Dr Schulte felajánlotta a híres angol újságírónak, hogy próbálja ki a kozmetikai világ legújabb csodáját, azonnal lecsapott rá. A Hydro Foam Mask bevált.

„Amikor elkezdtem használni a QMS Medicosmetics arcfiatalító termékeit, sok régen látott ismerősöm élt azzal a feltételezéssel, hogy „megcsináltattam” az arcomat. Boldog voltam.” – mondta az újságírónő. „Imádom a tisztítót, a tonikot, a kollagént és az ajakápolót is.” – folytatta.

„Amikor először felkentem az arcomra a Hydro Foam maszkot, túl sokat tettem belőle és úgy néztem ki, mintha bekentek volna tejszínhabbal. A hatás azonban nem maradt el.”
A hab maszkot bele kell masszírozni a bőrbe. Kb. 15 perc alatt beszívódik, és le is moshatod, de nem kell. Ez egy olyan maszk, amit fenn is lehet hagyni az arcon. Egy fél órával a használat után úgy nézel ki, mint aki egy komoly arckezelésen vett részt egy alapos, pihentető alvás után. A hatása tényleg fantasztikus.

A selyem proteinek visszaállítják a bőr nedvességtartalmát. Úgy kisimítják a bőrt, hogy a kis ráncocskák azonnal eltűnnek. A nagy molekuláris sűrűségű hialuronsav csodát tesz a bőrrel, simává és selymessé varázsolja. A benne lévő jojoba-olaj gyulladás gátló hatású, és lassítja a bőr öregedését.
Amit a legjobban kedvelek a Hydro Foam maszkban, az az azonnali sima sugárzó bőrt eredményező azonnali hatás. Ha fontos tárgyalásra indulok, vagy repülőútra megyek, felteszem, és a hatás nem marad el, bőröm simává és hidratálttá válik. A maszk a jojoba olaj miatt leégés utáni bőrnyugtatóként és gyulladáscsökkentőként is használható, de általános regeneráló hatása is kiváló. Az ára Budapesten 19 900 Ft, de minden cseppje megéri az árát.

Ha kíváncsi a Hydro Foam Maszkra, kattintson ide!

Címkék: