Hogyan nyerhetsz egy Broil King grillsütőt?

Ki ne szeretne egy szép Broil King grillsütőt nyerni? Eljött az idő és a lehetőség, amikor egyetlen sütőtökös grillétel elkészítése és lefotózása után nyerhetsz egy grillsütőt, amennyiben barátaid kedvelik a képedet. Játssz te is velünk!Vegyél részt játékunkban! Küldd el nekünk Facebook üzenet formájában egy általad készített sütőtökös grillétel fotóját, gyűjtsd be a legtöbb like-ot, és nyerd meg a Broil King Porta Chef 120 grillsütőt! A játék október 24-én éjfélig tart, minden jelentkezőt egy év végéig beváltható, online grillvásárlás esetén 10%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is megjutalmazunk! Grillezésre fel! A játék és a szavazás a Broil King Facebook oldalán történik.


Ki ne szeretne egy szép Broil King grillsütőt nyerni? Eljött az idő és a lehetőség, amikor egyetlen sütőtökös grillétel elkészítése és lefotózása után nyerhetsz egy grillsütőt, amennyiben barátaid kedvelik a képedet. Játssz te is velünk!

Vegyél részt játékunkban! Küldd el nekünk Facebook üzenet formájában egy általad készített sütőtökös grillétel fotóját, gyűjtsd be a legtöbb like-ot, és nyerd meg a Broil King Porta Chef 120 grillsütőt! A játék október 24-én éjfélig tart, minden jelentkezőt egy év végéig beváltható, online grillvásárlás esetén 10%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is megjutalmazunk! Grillezésre fel! 

A játék és a szavazás a Broil King Facebook oldalán történik.

Címkék: