Bébi jakuzzi a legkisebbeknek

A babák érzékeny bőre miatt a hagyományos masszázsmedencék használatát három éves kor alatt nem nagyon ajánlják a szakértők. Ezt az időrést próbálja betömi az olasz BluBlue vállalat, mely piacra dobta a MagicBath-et.Az egy éves kor alatti babák számára is tökéletesen biztonságos kád méreteiben a szokásos gyerekkádakat idézi, de a felépítése és a tudás messze túlmutat rajtuk. A babák kényelmes és biztonságos elhelyezkedését egy kis ülőke segíti, amely a bébi jakuzzi használatát megkönnyíti a mama és a baba számára egyaránt. A baba fejét segít a víz fölött tartani, és meg is támasztja a fekvő pozíciót lehetővé tevő fotelszerűség.A mini jakuzzi különlegessége mégis leginkább a buborékokban és a színterápiás lámpákban rejlik. 10 befúvó gondoskodik a babák óvatos masszírozásáról, míg a hat víz alatti lámpa a színes élmény garantálásában segédkezik. A MagicBath kék, zöld, piros, rózsaszín és lila színű buborékkal kényezteti a babákat, de a szülőknek is tartogat meglepetéseket. A kád egy magasított lábbal szerelhető fel, mely lehetővé teszi, hogy az anyukáknak ne kelljen sokáig a kád fölé hajolniuk, és a gyerek pihenése számukra is élvezetes maradhasson. A gyerekek egy éves koráig használható babakád fogyasztói ára 1700 euró közül mozog, de a magyar csöppségek szülei csak külföldről remélhetik a jakuzzi beszerzését. Itthon egyelőre nem kapták fel a forgalmazók az ötletet. Ki tudja miért?


A babák érzékeny bőre miatt a hagyományos masszázsmedencék használatát három éves kor alatt nem nagyon ajánlják a szakértők. Ezt az időrést próbálja betömi az olasz BluBlue vállalat, mely piacra dobta a MagicBath-et.

Az egy éves kor alatti babák számára is tökéletesen biztonságos kád méreteiben a szokásos gyerekkádakat idézi, de a felépítése és a tudás messze túlmutat rajtuk. A babák kényelmes és biztonságos elhelyezkedését egy kis ülőke segíti, amely a bébi jakuzzi használatát megkönnyíti a mama és a baba számára egyaránt. A baba fejét segít a víz fölött tartani, és meg is támasztja a fekvő pozíciót lehetővé tevő fotelszerűség.

A mini jakuzzi különlegessége mégis leginkább a buborékokban és a színterápiás lámpákban rejlik. 10 befúvó gondoskodik a babák óvatos masszírozásáról, míg a hat víz alatti lámpa a színes élmény garantálásában segédkezik. A MagicBath kék, zöld, piros, rózsaszín és lila színű buborékkal kényezteti a babákat, de a szülőknek is tartogat meglepetéseket. A kád egy magasított lábbal szerelhető fel, mely lehetővé teszi, hogy az anyukáknak ne kelljen sokáig a kád fölé hajolniuk, és a gyerek pihenése számukra is élvezetes maradhasson.

A gyerekek egy éves koráig használható babakád fogyasztói ára 1700 euró közül mozog, de a magyar csöppségek szülei csak külföldről remélhetik a jakuzzi beszerzését. Itthon egyelőre nem kapták fel a forgalmazók az ötletet. Ki tudja miért?

Címkék: