16 + ötlet a wellness tér berendezéséhez

Véget ért a SpaTrend Funckionális ötletpályázata, ahol a cég ürömi bemutatótermének újra álmodása volt a feladat. A rengeteg masszázsmedence, kerti bútor, árnyékoló és grill ízléses elrendezése feladta a leckét a terezőknek, de parádés megoldások születtek. Merítsd belőlük te is!


A pályázatban a közel 1400 négyzetméteres beltéri terem és a kültéri fogadórész újragondolása volt a feladat, amihez szabad kezet kaptak a tervezők. A kültéri wellnessel foglalkozó cég termékei ugyan adottak voltak, de a kikapcsolódás, a medencék és a grillek témakörét bárhogy bemutathatták. A 16 pályamunka között volt, ami egyben és volt, ami részekre bontva kezelte a teret, így bőven találhat mindenki olyan részt a pályamunkákban, amelyekből inspirációt nyerhet saját wellness terének berendezéséhez.

A pályázat tegnap a végső fázisához ért, kiderült kinek a munkáját értékelte a legjobbnak a szakmai zsűri és hogy kié lett a közönség elismerése. Az online díjkiosztót te is megnézheted a fenti videóban, és megtudhatod mi tetszett a pályamunkákban a zsűrinek és mit szólnak az eredményekhez maguk a díjazottak.