Május elején újra nyit a jakuzzi expo

Újítsa meg otthonának kültéri területeit úgy, hogy minden nap egy pihentető nyaralásnak tűnjön. Az ország egyik legnagyobb jakuzzi kiállításán és vásárán mindent megtalál, amire a kültéri wellnesshez szüksége van. Jakuzzik, grillek és minőségi kerti bútorok között válogathat május 7-16 között, az ország 4 pontján!


Élvezze egy wellness hotel szolgáltatásait otthona kényelmében! Ellazulva, felfrissülve, megújulva fejezheti be minden napját, ha olyan eszközökkel és kiegészítőkkel dobja fel kertjét és teraszát, mint amilyeneket a SpaTrend kínálatában talál. A világ legkiválóbb jakuzzi márkái, professzionális grillek és tartós, elegáns, neves kerti bútorok várják, hogy berendezze velük álmai teraszát!

Az egész évben használható terület nyáron különösen fontos szerepet tölt majd be életében, hiszen egy élhető, kényelmes és relaxációra, vendégfogadásra egyaránt alkalmas hely lehetővé teszi, hogy ne kelljen a falak fogságában ülnie a jó időben.

Válogasson árnyékolóinkból és tetővel is rendelkező, kuckós kerti bútor különlegességeinkből, hogy a kíméletlen napsütés se akadályozza a pihenését vagy élvezze a pergolák maximális védelmét nap és eső ellen is.

Jöjjön el az ország négy pontján is található SpaTrend üzletbe (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza, Veszprém) és május elején személyesen is megismerheti a minőségi kikapcsolódásra szánt termékek legjavát. Ha szeretné megelőzni a tömeget, egyeztessen időpontot, hogy kollégáink csak önre koncentrálhassanak vagy járja be az üzleteket virtuálisan.