45 éve az élen az amerikai jakuzzi márka

Ebben a hónapban ünnepli fennállásának 45. évfordulóját a Watkins Wellness, amelynek a méltán népszerű Hot Spring masszázsmedencéket is köszönhetjük. A kezdetben egy garázsból induló cég ma már a világ 70 országában értékesíti prémium medencéit, hogy minél több ember élvezhesse a minőségi hidromasszázst és a luxus kikapcsolódást saját otthonában. Több, mint másfél milliós eladással pedig kiérdemelte az iparág első helyét! Miért ilyen kedvelt ez az itthon is kapható jakuzzi?


Jeff és Jon Watkins 1977-ben egy garázsban építette meg legelső jakuzziját, de már akkor is kiemelten fontos volt számukra a minőség, a precíz működés és a maradéktalan hidromasszázs élmény. A kaliforniai vállalkozás hamar népszerű lett, mikor az emberek beleszerettek az otthoni wellness kényeztető élményébe. A folyamatosan növekvő cég azonban nem ült a babérjain, folyamatos fejlesztésekkel, új ötletek és technikák keresésével tette jobbá, szerethetőbbé és felhasználó barátabbá a medencéket.

A Hot Spring masszázsmedencék ma már széles kínálattál, különféle méret és jetkiosztással érhetőek el, hogy mindenki megtalálhassa kedvencét. A méret, a férőhelyek vagy a jetek száma tehát változatos, de a medencék népszerűségének okai egységesek. A látványos, elegáns megjelenésű medencék letisztult vonalaikkal prémium élményt ígérnek, és ezt be is váltják. Minden pontosan, precízen és gombnyomásra működik. És ami talán még fontosabb, hosszú évekig gondtalanul élvezheted a jakuzzidat megerőltető és bonyolult karbantartás nélkül.

Az ülések, fekvőhelyek ergonomikus kialakításúak, így rendkívül kényelmesek, a fejpárnák magassága pedig állítható, hogy jobban igazodjon a testmagassághoz. A HotSpring medencék egyik különlegessége, hogy a férőhelyek mindegyike más kombinációban és elhelyezéssel tartalmazza a befúvókat, tehát minden helyen egy más masszázsélmény vár. Ezzel személyre és kedvedre szabhatod a hidromasszázs terápiát vagy minden helyen megpihenve kiélvezheted a teljes testmasszázs örömét.

A hangulatot fokozó víz alatti világítás már igazán csak hab a tortán. Az ilyen és ehhez hasonló (vízesés csobogó) extrák mellett a Watkins fejlesztői sosem feledkeznek meg a gépészet folyamatos javításáról sem. Az ipari standardokat is meghaladó tulajdonságai rendkívül vonzóak a medencéknek, hiszen így alacsony költségek mellett képes melegen  tartani a vizet, és a hatékony szűrőrendszer miatt a vízminőség is tovább és könnyebben fenntartható. Az erős masszázsmotor, a 100%-os vízszűrés és a medencét teljesen körbeölelő hőszigetelés egy megbízható, kiválóan működő és élmény-orientált jakuzzit eredményez, ami új szintre emeli az otthoni kikapcsolódást.

A cég világszerte legnagyobb számban eladott jakuzzija az Envoy, ami itthon is rendkívül népszerű. Az 5 férőhelyes masszázsmedencében egy teljes testmasszázst kínáló fekvőhely is található, sőt a cég szabadalmaztatott befúvója, a Moto-Massage is helyet kapott. Ha szeretnél többet megtudni vagy kipróbálni prémium jakuzzit, akkor látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe és merülj el a habok közé!