Hasznos ötletek az otthoni wellness tér kialakításához

Egy kültéri pihenő sarok kialakítása minden korosztály számára rengeteg pozitívumot tartogat. A jó levegő, a napsütés és a szabad ég varázsa végre elszakít a képernyőktől, és lelassulva a pihenésre, a társaságra és önmagadra koncentrálhatsz. Hogy mit érdemes egy otthoni wellness térbe vagy relax sarokba elhelyezni és hogyan hozhatod ki külteredből a legjobbat, abban segít a SpaTrend több évtizedes szakértelme!


Az országosan már három bemutatóteremmel (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza) is rendelkező SpaTrend 20 éve foglalkozik az otthoni wellness témakörével, és már a kezdetek óta elhivatottan törekszik megismertetni az emberekkel a kikapcsolódás, relaxálás és hidromasszázs pozitív hatását. Ahogy egyre gyorsabb ütemben halad előre a világ, úgy válik fontosabbá a pihenés, amikor nem a rengeteg információn, adaton, lehetőségen kattog az agyunk, hanem van időnk befelé fordulni és feldogozni mindazt az elképesztő adatmennyiséget, ami naponta zúdul ránk.

Az otthoni wellness ma még hasznosabb, mint valaha, szinte nincs is olyan ember, aki ne profitálna a rendszeres jakuzzizásból, szaunázásból vagy kültéri pihenésből. Az otthoni környezetbe szánt wellness eszközök, kerti bútorok és árnyékolók széles kínálata érhető el, ami egyfelől nagyon szerencsés, másfelől a bőség zavara megnehezítheti a választást. Hogy a legkiválóbb eszközökkel ismerkedhess meg és hasznos technikai, lakberendezési és életmód ötleteket kaphass, a SpaTrend egy informatív Youtube csatornát indított, fent vannak a TikTok-on, sőt az Instagramon is elérheted őket, ha inspirációra van szükséged.

Ha még csak most ismerkedsz a wellness, a jakuzzik vagy éppen a grillezés világával, akkor a SpaTrendChannel rengeteg izgalmas videót, ötletet és bemutatót tartogat számodra. Ezekből nemcsak a cég kínálatát ismerheted meg behatóbban, de technikai információkkal, lakberendezési és életmódbeli tippekkel is gazdagodhatsz. A videók és az Insta képek segítenek eligazodni az otthoni wellness világában, és megmutatni, hogy milyen pozitív változtatások járnak a rendszeres wellnessezéssel. Egy kertben vagy teraszon kialakított (mégoly apró terület is) hatalmas minőségi ugrást hoz az életedbe, ha rendszeresen élvezed a hatását. Egyedül vagy barátokkal, családdal is elmerülhetsz a relaxálás feltöltő erejében és kiegyensúlyozottabban és egészségesebben vághatsz bele a mindennapok kihívásaiba. 

A SpaTrend téged is vár a wellness szeretők táborában, és segít, hogy kialakítsd álmaid teraszát. Minőségi kerti bútorokkal, árnyékolókkal, grillekkel, jakuzzikkal, szaunákkal, hangszórókkal, teraszmelegítőkkel és minden apró hasznos eszközzel, ami tökéletessé teszi az élményt! Alakítsd ki a saját wellness teredet a SpaTrend segítségével és minden nap egy luxus szálloda wellness részlegében érezheted magad!