A steaksütés királya a LIFE TV új magazinműsorában

Vasárnap indul a SpaTrend Wellness és Életmód magazin, amelynek színes témakínálatában megjelenik az a kanadai grillsütő is, amelyen az észak amerikai kontinensen élők a világ talán legfinomabb steakjét készíthetik el. Billege András, a H2G grilliskola grillszakácsa megmutatja nekünk a steaksütés legfontosabb lépéseit és a tökéletes steak titkát.


Aki a LIFE TV-re kapcsolja a televízióját május 23-án vasárnap 11 óra 30 perckor, az elsőként tekintheti meg a SpaTrend vadonatúj Wellness-szel és Életmóddal foglalkozó magazinműsorát. 

A vasárnapi magazinműsor, a SpaTrend Spa és Wellness magazin mindazokat a témákat dolgozza fel, amely a szabadidő aktív eltöltését megcélzó, az egészségükre és a minőségi időre figyelmet fordító nézők kíváncsiak lehetnek. 

A grillezés folyamatosan a témák egyik legnépszerűbb és legalaposabban taglalt szereplője lesz. Aki vasárnaponként átkapcsol a népszerű LIFE TV csatornára, az végigkövetheti az összes grilltípus alapos bemutatását és az azokon elkészíthető tipikus grill ételek sütési trükkjeit. 

Most vasárnap a gázgrilleken való steak sütés lesz a soros. Az öt perces riportból azt tudhatjuk meg, hogy hogyan lehet egészen tökéletesen elkészíteni a grill ételek király kategóriájának számító steaket.