Ahol a prémium kerti bútorok várnak

Szeretnéd, ha otthon is egy luxus wellness szálloda kényelme várna a teraszon? Ha megbízható, elegáns és kényelmes bútoraidat nem kellene féltened az esőtől vagy az erős UV sugárzástól? Akkor szavazz a prémium minőségre, szavazz a GardenTrendre!


A GardenTrend oldal kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy inspirációt és segítséget nyújtson egy hosszú ideig változatlan minőségű, kényelmes és elegáns kerti környezet kialakításához, ahol minden nap egy feltöltő és lélekemelő kikapcsolódásnak tűnik. A tavasztól őszig tartó időszakot messzemenőkig kihasználhatod pihenésre, ha olyan külteret rendezel be otthonodba, ami minimális karbantartás mellett maximális kényelmet nyújt.

A GardenTrend kínálatában a legkiválóbb márkák elegáns darabjaival ismerkedhetsz meg, amelyeknél minden a kényelmet és a komfortot szolgálja. Az alapanyagoktól, a látványon át a megvalósításig!

A bútorokat borító, különleges eljárással kialakított Sunbrella anyag nem fakul UV sugárzás hatására, a kültéri kanapék szövete vízlepergető, a puhaságot garantáló szivacsok pedig easy dry gyorsan száradó anyagból készülnek. A bútorok váza a könnyű, de tartós alumínium vagy könnyen tisztítható és időjárásálló polyrattan közül kerül ki. A széles kínálatból többféle hangulat és stílus is megtalálható a romantikustól, a beltéri nappalik hangulatát idézőkön át a modern minimalizmusig.

Az oldal az igényes és prémium minőségi kínálat mellett hasznos információkat, tanácsokat és inspirációt is kínál, hogy segítsen formába ölteni elképzeléseidet.

Ha szeretnéd újra álmodni teraszodat egy pihenő oázissá, ahol tavasztól őszig bármikor megpihenhetsz (sőt a teraszmelegítőknek köszönhetően akár még télen is), akkor téged is vár a GardenTrend!