Kerti bútor vásár Nyíregyházán is

Szeretnéd, ha az otthonos elegancia és a kényelem lenne az uralkodó a teraszodon? Ha olyan helyet teremthetnél, ahol egy hosszú nap után megpihenhet és együtt lehet az egész család, élvezve a nyári esték meghittségét? Akkor válassz időjárásálló és beltéri bútorok puhaságával vetekedő kerti szetteket a SpaTrend kínálatából. Már Nyíregyházán is!


Amíg nincs akár egy kis terasz is a lakáshoz, addig csak sejtjük, hogy mekkora pluszt jelenthet kilépni a lakásból a friss levegőre, ahol az otthon védelmét élvezhetjük! Ha te azon szerencsések közé tartozol, akik rendelkeznek terasszal vagy kerttel, akkor használd ki a benne rejlő potenciált, és alakítsd ki álmaid külterét, ami a stresszoldást, a relaxálást és az aktív pihenést segíti. Ebben segít a SpaTrend 20 éves tapasztalata, akik tanácsokkal valamint minőségi kerti bútor, árnyékoló, grill és jakuzzi választékkal nyújtanak inspirációt az ideális terasz kialakításához.

Az országban már három üzlettel is jelen lévő cég Nyíregyházán is várja a kertjüket kiegészíteni vagy teljesen újra álmodni vágyó érdeklődőket. Hatalmas területen, szakértőkkel, exkluzív kínálattal és személyre szabott ajánlatokkal találkozhatsz, ha május 5 és 14-e között ellátogatsz az Orosi út 20. szám alá. Itt személyesen is láthatod és ki is próbálhatod a termékeket, hogy első kézből bizonyosodj meg a magas minőségükről és tartósságukról!

A SpaTrend kínálatában többféle stílusú és hangulatú termékkel találkozhatsz, de mindegy, hogy éppen végletekig letisztult vagy romantikus bútorokat és kiegészítőket választasz, a prémium minőség mindegyikükben közös elem. A felhasználók igényeit maximálisan kiszolgáló termékcsaládokkal és brandekkel dolgozó cég mindig ügyel arra, hogy prémium ár valóban luxus minőséget tükrözzön. A könnyen és sokoldalúan használható árnyékolók, akárcsak a színtartó és gyorsan száradó szivaccsal rendelkező kanapék vagy a strapabíró alumínium asztalok a használat hosszú évei alatt végig megtartsák eredeti színüket, formájukat, látványvilágukat.

Ha szeretnél olyan kerti bútorokat, árnyékolókat és kiegészítőket hazavinni, amelyekkel külteredet egy wellness hotel eleganciájával és kényelmével ruházhatod fel, akkor bátran ajánljuk a SpaTrend Nyíregyházát (4400 Nyíregyháza Orosi út 20.), ahol szakértő kollégáink segítenek az ideális terasz kialakításában, legyen szó az otthonodról, a nyaralódról vagy az üzletedről!