Az egész ország a Global Wellness Day-t ünnepelte szombaton

A Global Wellness Day tiszteletére megmozdult az ország szombaton. Az egészséges élet nevében elindított mozgalom gyorsan söpört végig a világon és érte el Magyarországot is. Aznap nagyon sokan látogatták meg a Széchenyi Fürdőt, hogy megismerkedhessenek a mozgalom hazai képviselőivel. A Global Wellness Day nevében a SpaTrend és az Aura hidromasszázs is hirdette a wellnesst és az egészséges életvitelt. 


Egy nap, ami megváltoztatja az egész életedet, hangzik a Global Wellness Day szlogenje. Ha van az életedben egy nap, amikor odafigyelsz az egészségedre, a jól létedre, a lelkedre és a testedre, akkor jó úton indultál el ahhoz, hogy az év többi napja is kövesse ezt. A wellness hívei világszerte megünnepelték ezt a jelentőségteljes napot. A rendezvény élére magyarországon Richvalszki Zseraldina állt, aki azt hirdeti, hogy érdemes elindulnod a wellness felfedezésének az útján, és ezt a napot azzal töltened, hogy megismerd a testi-lelki felfrissülésed lehetőségeit. 

 

A Global Wellness Day a SpaTrend-et is magával ragadta. A Wellness életmód hirdetéséről ismert hazai csapat szintén csatlakozott a Wellness Világnapjához, és azt amerikai HotSpring rózsaszín masszázsmedencéjével hirdette meg. A kép gyorsan bejárta Magyarországot, és a SpaTrend hívei meglátogatták az egész nap nyitvatartó bemutatótermeket. A jakuzzizás, úszás, gőzfürdőzés lehetősége hamar megragadta a magyar wellness óriás ügyfeleinek a figyelmét. 

A mozgalomhoz kicsik és nagyok egyaránt csatlakoztak. A wellness aznap meghatározta mindenki életét. A résztvevők böszkén viselték az "ÉN IGENT MONDOK" feliratot a magenta színben pompázó Wellness napon. 

Címkék: