Élmény grillvacsorák, ahol te leszel a szakács

Ha szeretnél elkezdeni grillezni, de kellene egy kis segítség vagy rendszeres grillezőként és úgy érzed, hogy bizonyos fogásokhoz jól jönne a profi segítség, akkor téged is várnak a H2G Grilliskola vacsoraestjei. Itt egy grillszakáccsal közösen készítheted el a tematikus menüsort és szerezheted meg az otthoni replikáláshoz szükséges kompetenciákat!


A H2G Grilliskola többféle tematikus vacsora estével, workshoppal és kedvezményes vásárlási lehetőséggel várja a grillezés iránt érdeklődőket. A több órás eseményes profi útmutatással, te magad készítheted el (adott recept alapján) az ételeket, köreteket és szószokat, mártásokat.

Az este során nemcsak finom ételek lesznek a jutalmad, de az így megszerzett tudással már magabiztosan állhatsz otthon a grill mellé, hogy újra elkészíthesd a finomságokat.

A grilliskola többféle grillel készül, hogy mindenki megtalálja a számára ideális sütési eszközt. A gázgrillek rajongóinak a kanadai Broil King kiváló szekrénygrilljei nyújtanak majd segítséget, míg a faszenes grill szerelmesei amerikai (Kamado Joe) kerámia grillek közül válogathatnak.

A kezdők számára ideális belépési pont az USA Street Food élményvacsora, ahol hamburgert, amerikai palacsintát és igazi cézár salátát készíthetsz a grillen. Ha inkább a különleges ízek és ételek felé kacsintgatsz, akkor az Egzotikus grill ételek tematikus estjére nevezz be. Itt olyan izgalmas fogások kerülnek majd a rácsra, mint a mangóleves nyárson sült grillezett garnélával, rosé sertés szűz édesburgonya pürével és grillezett ördögszekér gombával vagy a füstölt sós brownie passion fruitos kecskesajttal.

Természetesen a klasszikus grilles ételek elsajátítására is van lehetőség a 3+1 Steak mesterkurzuson és a Haladó Grill workshopon, ahol a BBQ sütés rejtelmeibe pillanthatsz be, egy profi szakács útmutatásával!

A grill vacsorák állandóan változó kínálatáról itt tájékozódhatsz, ha pedig többet szeretnél megtudni az este menetéről, látogass el a H2G Grilliskola oldalára!