Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás a SpaTrenddel január végén

Ha január, akkor Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás. Évek óta tartó hagyomány nyomán idén is a legújabb fürdőszobai design és az otthoni wellness innovációi kerülnek középpontba január utolsó hétvégéjén a BOK Csarnokban!


Január 26-28 között rendezik meg a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítást a BOK Csarnokban. A három napos rendezvényen 7000 négyzetméteren várnak a legújabb trendek, designok és az idei év meghatározó elemei a témakörben.

Az esemény rengeteg újdonsággal, ingyenes lakberendezési tanácsadással és értékes ajándékokat kínáló nyereményjátékkal várja a látogatókat, érkezzenek privát vagy szakmai indíttatásból.

A LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) nyilvános konferenciával és előadásokkal készül, valamint, a lakberendezők számára meghirdetett, "Év fürdőszobája" pályázat győztes munkáit és tervezőit is díjazzák.

Az fenntarthatóság és energiahatékonyság idén is hívószavak a fürdőszobai és különösképpen a wellness eszközök (jakuzzik, szaunák, sószobák) estén, amelyeknek ingyenes lakberendezési tanácsadás segítségével találhatod meg tökéletes helyüket otthonodban. A tanácsadás az esemény legnépszerűbb programja, ezért érdemes rá ideje korán időpontot foglalni.

Ahogy azt már az elmúlt években megszokhatták a kiállítás látogatói, a SpaTrend is részt vesz a rendezvényen. Az otthoni wellness iránt elkötelezett cég az impozáns méretű 10-es standon várja az érdeklődőket, ahol a rengeteg újdonság és design elem mellett az érdeklődők megismerkedhetnek az új Highlife Envoy jakuzzival is, melybe olyan innovatív technológiák kerültek beépítésre mint a klórmentes FreshWater sóbontó vízkezelő rendszer vagy a Moto-Massage DX hátmasszázs befúvó. 

A jegyek már kaphatóak, amelyek nemcsak a három napos rendezvényre, de a Burkolói Workshopra és a februárban tartott Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra is érvényesek!

Amennyiben érdekli a kiállítás, otthoni wellness tér kialakítását tervezi jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével és az első 100 regisztrálónak ingyenes belépőjegyet küld a SpaTrend csapata.

Hirdetés