Az extrém fürdőzők bemutatkoznak

A képen látható úriember egy üstben ücsörög, miközben alatta vidáman ropog a tűz. Mit gondoltok, a sorsával láthatóan teljesen elégedett férfi egy gonosz boszorkány ártatlan áldozata vagy szimplán csak egy bevállalós fürdőző?Egy kellemesen lazító meleg vizes fürdőért bizony sokat megtennénk, de amit egyesek bevállalnak, az talán már tényleg túlzást. A hídról lelógó fiatalokon kívül is bőven találunk olyanokat a nagyvilágban, akik nem mennek kreativitásért a szomszédba. Kezdjük mindjárt a maga alatt bátran tüzet gyújtó férfival, aki követve ősei hagyományát, ezzel a módszerrel melegíti a vizét. A kültéri fürdőzésre esküsző japánoknál a vidéki területeken még ma is igen gyakran találkozhatunk ilyen tüzes megoldásokkal. Létezik egy modernebb változata is a tüzes fürdőnek, kevésbé bevállalósoknak, de még így is ott lebeg a kérdés: te gyűjtenél rőzsét a saját máglyádhoz?Valamivel veszélytelenebb (és hidegebb) változatot művelnek a kreatív ifjak Amerikában, ahol szinte mindent potenciális medencének tekintenek. Lehet az egy munkagép markolója vagy átalakított kocsi, de egy beltéri jakuzzi összedobása sem jelenthet akadályt. Csak anyának ne szóljon senki!


A képen látható úriember egy üstben ücsörög, miközben alatta vidáman ropog a tűz. Mit gondoltok, a sorsával láthatóan teljesen elégedett férfi egy gonosz boszorkány ártatlan áldozata vagy szimplán csak egy bevállalós fürdőző?

Egy kellemesen lazító meleg vizes fürdőért bizony sokat megtennénk, de amit egyesek bevállalnak, az talán már tényleg túlzást. A hídról lelógó fiatalokon kívül is bőven találunk olyanokat a nagyvilágban, akik nem mennek kreativitásért a szomszédba.

Kezdjük mindjárt a maga alatt bátran tüzet gyújtó férfival, aki követve ősei hagyományát, ezzel a módszerrel melegíti a vizét. A kültéri fürdőzésre esküsző japánoknál a vidéki területeken még ma is igen gyakran találkozhatunk ilyen tüzes megoldásokkal. Létezik egy modernebb változata is a tüzes fürdőnek, kevésbé bevállalósoknak, de még így is ott lebeg a kérdés: te gyűjtenél rőzsét a saját máglyádhoz?

Valamivel veszélytelenebb (és hidegebb) változatot művelnek a kreatív ifjak Amerikában, ahol szinte mindent potenciális medencének tekintenek. Lehet az egy munkagép markolója vagy átalakított kocsi, de egy beltéri jakuzzi összedobása sem jelenthet akadályt. Csak anyának ne szóljon senki!

Címkék: