Haladó grill workshop, hogy elmélyedhess a kültéri sütésben

Szeretsz grillezni, és már nem elégítenek ki az egyszerűbb fogások? Új technikákat keresel vagy csak szeretnél magabiztosabban mozogni a kültéri sütőd mellett? Akkor téged is vár a Haladó Grill Workshop, ahol egy grillmesterrel együtt öltheted fel a kötényt, hogy elmélyítsd grilltudásod!


A Haladó Grill Workshop & Vásár egy különleges alkalom, ahol a grillezés mély vizébe merészkedhetsz. Persze profi segítséggel, amiről Czinege Tamás, a Gastro-Hack grillmestere gondoskodik. A kiscsoportos (12 fő) közös sütés során a grillezés több területét is alaposan körbe járjátok majd, kezdve a begyújtástól, az alapanyag választáson át, a húsok előkészítésééig. De természetesen az este - gyakorlattal is kiegészült - főeleme, maga a sütés.

A pácolás, injektálás és rubok titkainak megismerése után jöhet a grillezés egyik legnehezebb eleme: a tűz és hő management. Megtudhatod, hogy kell füstölni, mi az a kontrollált sütés és mi vezet a tökéletes végeredményhez. Az est végén pedig az is kiderül, hogy miként ellenőrizheted a húsok elkészültségi fokát és miért fontos a pihentetés a tálalás előtt!

Mindezt az általad elkészített oldalason keresztül!

Az oldalasod elkészítéséhez többféle grill is rendelkezésedre áll, te döntöd el, hogy melyiket használod. Gázgrilled van otthon? Akkor próbáld ki a kanadai Broil King profi gázgrilljeit és tanuld meg, hogyan készítheted el saját kertedben a tökéletes BBQ oldalast. Faszenes grillel rendelkezel vagy szeretnél egy autentikus élménnyel gazdagodni a workshop alatt? Akkor a faszenes kamadó grillek széles arzenáljából válassz!

Az oldalas mellé coleslaw saláta és a grillmester titkos BBQ szósza is készül majd a teljes grillélmény átéléséhez!

Szeretnél egy interaktív és izgalmas programmal kezdeni az évet? Akkor neked is ott a helyed a február 23-án megrendezett Haladó Grill Workshopon, amire már kaphatóak a jegyek!

A jegyár tartalmazza a sertésoldalast, a fűszereket, BBQ szósz és saláta alapanyagokat, a grill és grilleszközök használatát, az egész napos előadást és kedvezményes vásárlási lehetőségeket. A workshop résztvevői sehol máshol nem elérhető, különleges akciós ajánlatokból válogathatnak! Légy te is ott az egész napos programon és sajátítsd el a tökéletes BBQ oldalas elkészítésének módját!