Töltsd az ünnepeket saját jakuzzidban

Ahogy egyre idősebbek és tapasztaltabbak vagyunk, úgy értékelődik fel az egészség és a szeretteinkkel töltött idő. Egy saját masszázsmedence mindkét területen hatalmas segítség! Lepd meg magatokat egy jakuzzival idén karácsonykor és mi adjuk az ajándékot hozzá!


A tökéletes pihenést és hidromasszázs élményt kínáló minőségi jakuzzikat az egész család élvezheti évszaktól és napszaktól függetlenül. A kiváló fűtőrendszerük és hőszigetelésük révén a SpaTrend kínálatban található valamennyi jakuzzi energiatakarékos módszerekkel tartja állandóan fürdésre készen a medencéit.

Legyenek kint mínuszok vagy hóesésé, ezekre a profi jakuzzikra az év 365 napján számíthatsz. Rendszeres használatukkal pedig nemcsak a fizikai és lelki egészségednek teszel jót, de a társas kapcsolatait is javulhatnak a meleg víz összekovácsoló ereje révén!

A lazító masszázst élvezve nincsen figyelmet követelő tévé, telefon vagy tablet, végre leválhattok egy kicsit az információs sztrádáról és a pillanatra, egymásra koncentrálhattok!

Ha jövőre szeretnéd saját és családod egészségét javítani és az együtt töltött minőségi időt növelni, akkor használd ki a SpaTrend ünnepi ajánlatát és a kedvezményes árak mellett még egy ajándékot is hazavihetsz!

Két szuper ajándék közül is választhatsz! Az egyik egy biztonságos ki- és beszállást segítő, csúszásgátló lépcső, amely remekül állja az időjárás viszontagságait is. Erre a tartós darabra biztosan sokáig számíthatsz.

A másik pedig 1 évre elegendő speciális vízkezelő szer, ami gondoskodik arról, hogy tiszta, illatos és bőrbarát vízben élvezhesd a hidromasszázst. Az AquaFinesse 1 éves csomagja megkönnyíti majd a vízkezelést és a bőrödet, valamint a környezetet is óvod majd vele!

Ajándékozz idén egészséges kikapcsolódást, és mi is megajándékozunk!