A változó korral a bőr is változik, alakítsd hozzá bőrápolásod

A menopauzával járó hormonális változások az egész testre, így a bőrre is kihatnak. A tünetek ugyan egyénenként gyakran nagyon eltérőek, de a nők 80%-a tapasztal kellemetlenségeket a klimax során. Legyen az időszerű vagy idő előtti! Mik ezek a változások pontosan és mit érdemes megváltoztatni a bőrápolásban?


A QMS Medicosmetics évtizedek óta küzd azért, hogy egészségesebb, szebb és fiatalosabb bőrrel nézzünk szembe az élet kihívásaival. Különleges innovációik a természetes szépséget és az idő előtti bőröregedés elleni harcot éltetik, ezúttal a klimax során fellépő bőrváltozások ellen lépnek fel. Hogyan?

Egy tematikus online esttel készülnek, ahol a Változó kor hatása és megoldása a bőrápolásban lesz a fókuszban. November 13-án, online (zoom) követhető eseményen a bronzkoszorús kozmetikusmester és szakoktató, Berkesiné Gyenes Nikoletta beszél majd behatóan arról, hogy mi zajlik le a menopauza során a testben, annak milyen látható és várható következményei vannak és beavat majd a megoldásokba is.

Ha szeretnél te is többet megtudni tested működéséről és arra válaszként adható, hatékony bőrápolásról, akkor jelentkezz az eseményre. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció véglegesítése után kapod majd meg a linket, amivel csatlakozhatsz az online esthez!