Minőségi grillkiegészítők kedvezményes áron

A SpaTrendnél hiszünk benne, hogy a grillezés nemcsak nyári tevékenység, hanem egész évben örömmel és sikerrel végezhető. Ezért a Black Friday prémium ajánlataink közé a grilleket és grilleszközöket is bevettük, hogy bátran válogathass a kedvezményes lehetőségekből!


A cég széles grillkínálata miatt a kiegészítők is nagy skálán mozognak. Az összes grillhez találhatsz hasznos grilleszközt, amelyek színesítik  grillezés élményét és megkönnyítik a szakács dolgát is. Ilyen bármilyen grillen tökéletesen teljesítő Meater vezetés nélküli okos maghőmérő. Sütés közben is az ételben hagyható, nincsenek zavaró zsinórjai és egy alkalmazás segítségével a grilltől távol is leolvashatod az eredményt, sőt sütési tippeket is kaphatsz.

Faszenes vagy fával fűthető grillekhez (de kandallókhoz is) szuper vétel a Looft Lighter elektromos gyújtója, ami percek alatt képes beizzítani a faszenet és meggyújtani a fát. A 2000 W-os szerkezetet könnyű használni, kézre áll és elég hosszú (45 cm) ahhoz, hogy a kezeid biztonságosan távol legyenek a tűztől.

A faszenes grillek közé tartozó Kamado Joe grillekhez több kiegészítő is elérhető az akcióban, mint például a kerámia csirkesütő. Ez a stabil kürtő egy 2 kg-os csirkét is képes megtartani, és a tartályába 0,5 liter sör tölthető, hogy a csirke ízesebb, bőre ropogósabb legyen.

A fával fűtött OFYR grillek sem maradhatnak ki a felsorolásból. Ezek a grillek már önmagukban is műalkotások, használatuk izgalmas lehetőségeket rejt. Különösen, ha beszerzed az öntöttvas casserole szettet, amiben egytálételeket is készíthetsz a vaslapos grillen. Ez a két fedőt és serpenyőt tartalmazó szett tökéletes hőeloszlásával garantálja, hogy minden étel átsül benne.

Gázgrill tulajdonosok is megtalálhatják a számukra készült ajánlatokat a listában. Például a két rekeszes, nyitható füstölődobozt, amellyel többféleképpen is ízesítheti a grillen készülő fogásokat.