Szerezd be most egész éves vízkezelőszettedet a jakuzzihoz kedvezményesen

Ha november, akkor Black Friday a SpaTrendnél is! A prémium ajánlatok között olyan évente egyszer felbukkanó különlegességeket is találsz, mint az éves vízkezelő csomag jakuzzikhoz. Szerezd be ezt szettet most és felejtsd el a vízkezelés költségeit egy évig!


Az ingyenes szállítással kérhető csomag 4 doboz AquaFinesse vízkezelőt tartalmaz, amely gondoskodik majd a jakuzzid víztisztaságáról egész télen át. Ez a környezet- és bőrkímélő adalékanyag segíti a medence szűrők munkáját, így azok hosszabb ideig tudják frissen és tisztán tartani a vizet.

Az AquaFinessenek köszönhetően kevesebb klórral is kitolhatod a vízcsere fáradtságos munkáját, miközben minden élvezheted a meleg vizes hirdomasszázs minden előnyét.

A csomagban a négy doboz vízkezelőn kívül egy csőrendszertisztító tablettát is találsz, hogy a medence egészét felkészíthesd a téli igénybevételre. Ezen kívül egy négy eltérő illatot tartalmazó fürdőkristály szettet is kapsz, amelyet kifejezetten jakuzzikhoz fejlesztettek. Emiatt biztos lehetsz benne, hogy nem okoz zavart a vízkezelésben a gyakori adagolásuk sem.

Végül, hogy a jakuzzis relaxálás élménye tényleg tökéletes legyen, adunk három, üveghatású, törhetetlen poharat ajándékba, hogy a medencében ülve is kortyolgathasd kedvenc italodat.

Csapj le erre a kedvezményes ajánlatra most és felejtsd el egész évig a vízkezelés költségeit!