Ne maradj le a tavasz legjobb terasz koncepciójának eredményhirdetéséről!

Érdekelnek a legújabb kerti bútor trendek? Inspirálódni szeretnél? Vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, hogy Ördög Nóri milyen teraszt szeretne magának? Látogass el a március 25-26-27 között megrendezésre kerülő Garden Expóra és nézd meg a díjnyertes terasz design koncepciót!


A  2021-ben megtartott SpaTrend Design Napon a rendezvény szervezői arra voltak kíváncsiak, hogy egy rögtönzött néhány órás tervezéssel és aztán gyakorlati kivitelezéssel hogyan tudják megalkotni az ország legelkötelezettebb és legkreatívabb szakértői azt a teraszt, amelyet még Nóri is szívesen "hazavinne". A nap folyamán négy teljes terasz terve készült el, és valósult meg a gyakorlatban. 

Azt pedig, hogy melyik koncepció lesz az idei nyertes, 2022. március 26-án 14.15-kor jelenti be a Garden Expo színpadán Ördög Nóri. 

Ha szívesen találkoznál Nórival, az őt megérintő teraszkoncepciókkal és a SpaTrend tervezőinek megvalósult design terveivel, akkor mindenképpen látogass el a Garden Expo-ra, ahol élőben tekintheted meg mindazt, ami kültéri álmaidat jelentheti.