Nyári felújításokhoz használd ki a padló vásárt

A nyár nem csak a pihenésről és nyaralásról szólhat, sokan épp ebben az időszakban vágnak bele a lakásfelújításokba. Egy igényeknek megfelelő, kényelmes és stílusos otthon rengeteg pluszt ad a hétköznapokon, ezért ne érd be te sem a legjobbnál kevesebbel!


A padló az otthonok egyik legnagyobb összefüggő felülete, amire szó szerint nagy teher nehezedik. A bútorok súlya, a székek lábai, a cipők sarkai és a kisállatok karmainak is ellen kell állnia a burkolatnak, ha nem akarod sűrűn cserélni őket. 

Szerencsére a német magas minőséget képviselő Parador burkolatoknál erre nem lesz szükség. Az örök garanciás laminált padló kopásálló, mégis kíméletes az ízületekkel. Könnyű lerakni, felszedni pedig nem szükséges, mert sokáig szolgálja majd a családot változatlan minőségben.

Most kedvezményes áron kiválaszthatod álmaid burkolatát!

Június 30-ig tart a Parador nyári padló vására, ahol a legnépszerűbb burkolatok kedvezményes áron beszerezhetőek. Az újonnan nyílt bemutatóteremben 140 m2-en ismerkedhetsz a különböző burkolatokkal és választhatod ki a kedvenceidet!

Téged is vár a MaxCity Parador egyedi kedvezményekkel!