Gasztro Grill Fesztivál - oktatás, szórakozás, gasztronómia

Július 2-án kerül megrendezésre az év legforróbb gasztronómiai eseménye, a Gasztro Grill Feszt. Ezen az igazán sokoldalú rendezvényen találkozhat profi grill séfekkel, részt vehet az általuk tartott előadásokon, ellesheti trükkjeiket, kipróbálhatja a legújabb, legtrendibb vagy éppen a leghagyományosabb grill készülékeket és természetesen fenséges ételeket kóstolhat meg. De pontosan mi is lesz a program? Mutatjuk mi várj majd Önre!


A rendezvény reggel 9.00-kor nyitja meg kapuit, majd egy kis kötetlen beszélgetés és nézelődés után megkezdődik az oktatás és grill bemutató a színpadon. A bemutatókat Billege András, a SpaTrend grillséfje tartja. Az alábbi témák és ételek kerülnek terítékre:

10:00-10:30 Marhaszegy

Ismerkedjen meg közelebbről ezzel a nem mindennapi BBQ fogással. Megmutatjuk, hogyan készítse elő és fűszerezze a húst és eláruljuk azokat a tippeket és trükköket, amitől tökéletesen szaftos és puha lesz a végeredmény.

 11:00-11:30 Pulled pork

Bemutatjuk a talán legismertebb BBQ fogást, körbejárjuk a hús-választás témakörét. Milyen húsok alkalmasak a sütésre? Hogyan trimmeljük és fűszerezzük a tökéletes pulled pork alapanyagot?

12:00-12:30 Oldalas

Lesse el a "St. Louis cut" elkészítésének minden fortélyát, ismerje meg a BBQ oldalas formázásának lépéseit, megfelelő fűszerezését és sütési technikáját!

13:00-13:30 Kiterített csirke

Tanulja meg a mesterektől a legnépszerűbb szárnyas fogás professzionális elkészítését, az alapanyag kiválasztásától, a fűszerezésen át, a sütésig. Sőt, eláruljuk a ropogós bőr titkát is!

13:30-14:00    Ozsvárt Kolbászműhely

Ozsvárt Gábor - Termékbemutató, minden, amit a kolbászokról tudni érdemes!

14:00-14:30 "The Bastard" bemutató

Billege András a SpaTrend grill szakácsa grillezett garnélát készít, marinált zöldségekkel, kovászos leveles kosárkában, édes chili habbal. 

 14:30-15:00 Ozsvárt Kolbászműhely

Ozsvárt Gábor - kolbásztöltés bemutató

15:00-15:30 Kolbász és köret

Mi a különbség a grill és a BBQ kolbász között? Ismerkedjen meg különböző kolbászsütési technikákkal!

Köretek a grillen  - Megmutatjuk hogyan készítse el gyorsan és egyszerűen a  legnépszerűbb köreteket BBQ fogásokhoz.

16:30 Tálalás

Ezt nem kell részletezni. Innentől az ízeké a főszerep!

Az egész napos rendezvényre már megvásárolhatja jegyét. Válasszon a háromféle belépőjegy közül és vegyen részt az év legforróbb grill fesztiválján!

Címkék: