Őszi bőrfiatalítás ajándék esernyővel

Az iskolakezdés mindig egy új szakasz kezdetét is jelenti. Megváltozik a napirend, az időjárás és ezzel együtt (na meg a nyaralás elmúltával) a felhőtlen jó kedv is oda. Pedig az ősz is rengeteg szépséget tartogat, és a hűvösebb idő a bőrápolásnak is kedvez.


Nem kell azon aggódnia, hogy a bőr verejtékezése miatt kárba vesznek az értékes hatóanyagok, és a napkárok bőröregítő hatása is mérsékelhető. Szerezze be most kedvezményes áron a díjnyertes medikozmetikum család nappali kollagénes szérumát, ami képes bejuttatni a kollagénmolekulákat a bőr megfelelő részére.

A Day Collagen Protection a bőrbe hatolva megköti a nedvességet, feltölti a ráncokat és rugalmasabb, egészségesebb bőrképet eredményez. Napi használata során látványosan javul a bőr állapota, a ráncok és szarkalábak visszahúzódnak és a gyulladásgátló hatása révén a bőrproblémák mérséklésében is segít.

A kis mennyiségben is elég szérum antibakteriális és gombaölő tulajdonágokkal is bír és mivel stimulálja az új sejtek képződését, rengeteget tesz azért, hogy új, egészségesebb és simább bőr váltsa fel az elhalt hámsejteket.

Az iskolakezdés árnyékában most külön szeretnénk kedveskedni azoknak az anyukáknak, akik önmagukra nem sajnálva az időt, feszesítő kollagént használnak. Egy csoda szép gyerek esernyőt adunk ajándékba, a készlet erejéig.