Újra díj esélyes az anti-aging medikozmetikum

2015-ben indult a World Spa Awards, amely a spa világ legjobbjait és legkiemelkedőbb termékcsaládjait tünteti ki évről évre. A QMS Medicosmetics háromszor is az élen végzett saját kategóriájában, és idén esélye van egy negyedik győzelemre is.


Ősszel tartják az eredményhirdetéssel egybekötött gálát, ahol kiderült, hogy a felhasználó idén melyik termékcsaládot tartották a világ legjobb spa kozmetikumának. A QMS Medicosmetics egymás után háromszor is diadalmaskodott kategóriájában, ami híven mutatja használóinak elégedettségét. A természetes és fájdalommentes anti-aging területén maradandót alkotó sebész, Dr. Eric Schulte életműve idén kapott új, környezetbarát csomagolást, hogy az időtlen hatás időszerű külsőben jusson el a felhasználókhoz.

Az otthon is használható 10-11%-as gyümölcssavas hámlasztó és a bőrbe gépek nélkül is nagy mennyiségű kollagént juttató szérum olyan alapvető változásokat hozott a bőrfiatalításban, ami több évtizede az anti-aging kozmetikumok élmezőnyében tartja a termékcsaládot.

Ha szeretné ön is megtudni miért rajong a világ, próbálja ki a termékcsaládot és fiatalodjon éveket, fájdalom nélkül.