Veszprémben a SpaTrend Expo megnyitja a wellness szezont

Október második hétvégéjén a veszprémi SpaTrend Expo hivatalosan is megnyitja az őszi wellness szezont.


Október második hétvégéjén a veszprémi SpaTrend Expo hivatalosan is megnyitja az őszi wellness szezont.
A SpaTrend Expo, a Dunántúl legnagyobb masszázsmedence kiállítása és vására október 7-én nyitja meg kapuit. A nagyszabású, három napos kiállítás és vásár minden wellness rajongó és kerttulajdonos számára tartogat valamilyen újdonságot.


Az Aura Hidromasszázs Stúdióban hatalmas területen tekinthetők meg a prémium minőségű masszázsmedencék legújabb, 2016-os modelljei. A SpaTrend Expo területén a látogatók szakértői tanácsokat kaphatnak a masszázsmedencék gazdaságos üzemeltetésével, telepítésével, és a masszázsmedence használat jótékony hatásaival kapcsolatban. A kiállítás és vásár ideje alatt is segítséget kaphatnak a vásárlók a választásban, hogy az igényeiknek leginkább megfelelő modellt vásárolhassák meg, hiszen egy gondosan megválasztott masszázsmedence akár évtizedekig is szolgálhatja az otthoni wellness kedvelőinek kényelmét.


A balatoni kerttulajdonosok ezen a hétvégén hasznos tippeket kaphatnak és trükköket sajátíthatnak el a jövő nyári grill partykhoz, de aki ellátogat a SpaTrend Expora, nem akar majd jövő nyárig várni, hiszen az expo célja, hogy a vendégek is megtudják: az ősz a legfinomabb grillételek igazi szezonja! Broil King gázüzemű és faszenes grillek széles választékából válogathatnak majd a kiállítás látogatói.


A kert berendezéséhez hozzá tartozik a terasz kényelme is, így a SpaTrend Expon nagy számmal vonulnak majd fel a komfortos, ám formatervezett, csúcsminőségű kerti bútorok, melyek méltóak arra, hogy a Balaton páratlan panorámáját bennük hátradőlve csodáljuk.


Látogasson el a SpaTrend Expora, hogy kertje berendezését teljessé tegye! A SpaTrend csapata hosszú évek tapasztalatával segít a látogatóknak kiválasztani a tökéletes kert elengedhetetlen kiegészítőit.

Címkék: