Sistergő sütőrács és mennyei falatok: Megnyitottuk a tavaszi grillszezont

Végre vége a télnek: irány a friss levegő, a világos, napsütötte kert és terasz! Úgy döntöttünk március második hétvégéjén már eléggé felkúszott a hőmérő higanyszála ahhoz, hogy nagykabát nélkül élvezhessük a kültéri sütés nyújtotta mesés pillanatokat.


Végre vége a télnek: irány a friss levegő, a világos, napsütötte kert és terasz! Úgy döntöttünk március második hétvégéjén már eléggé felkúszott a hőmérő higanyszála ahhoz, hogy nagykabát nélkül élvezhessük a kültéri sütés nyújtotta mesés pillanatokat.

Szombaton és vasárnap Pataky Péter és Serényi Zsolt vette kezébe a grilllapátot, hogy néhány ötletes fogással örvendeztesse meg a SpaTrend ürömi központjában gyülekező BBQ és wellness rajongókat. A kanadai Broil King professzionális berendezései, valamint a Kamado Chef tradicionális és modern technológiákat ötvöző sütői is beizzításra kerültek, a séfek pedig a tőlük megszokott kreativitással helyezték a hozzávalókat a sistergő sütőrácsra.

Ha ön is nálunk járt a hétvégén, reméljük remekül érezte magát, ha pedig lemaradt volna a márciusi SpaTrend Expo jakuzzi kiállítás és vásárral egybekötött grillszezon indító hétvégénkről, ne csüggedjen: májusban ismét hasonlóan izgalmas programokkal várjuk az otthoni wellness termékek és prémium grillsütők iránt érdeklődőket!

Címkék: