Vegas Divas az Orfeumban (június 14.)

Aki egy hamisítatlan Las Vegasi bulira vágyik, de nincs kedve átrepülni a fél világot, annak szól az Orfeum mulató legújabb produkciója, a Vegas Divas est.Az egész éjjel pörgő mulatók, a soha le nem álló kaszinók hangulatát hozza el Pestre az Orfeum legénysége. Az est főszereplője három díva (Berkes Gabi, Fehér Adrienn, Jónás Andrea), akik olyan legendás énekesnők dalaival kápráztatják el a közönséget, mint Aretha Franklin, Barbra Streisand vagy Cher. A show-hangulatról a lányok mellett az autentikus körítés gondoskodik, ha ugyanis épp nem dalolnak a dívák a színpadon rulett- és kártyaasztalok várják a hazardírozni vágyó közönséget. Bár a játék igazi tétek nélkül zajlik majd, az illúzió így is tökéletes és egy estére mindenki a sivatagi városban érezheti magát.Bővebb információ és jegyfoglalás az Orfeum honlapján.


Aki egy hamisítatlan Las Vegasi bulira vágyik, de nincs kedve átrepülni a fél világot, annak szól az Orfeum mulató legújabb produkciója, a Vegas Divas est.

Az egész éjjel pörgő mulatók, a soha le nem álló kaszinók hangulatát hozza el Pestre az Orfeum legénysége. Az est főszereplője három díva (Berkes Gabi, Fehér Adrienn, Jónás Andrea), akik olyan legendás énekesnők dalaival kápráztatják el a közönséget, mint Aretha Franklin, Barbra Streisand vagy Cher. A show-hangulatról a lányok mellett az autentikus körítés gondoskodik, ha ugyanis épp nem dalolnak a dívák a színpadon rulett- és kártyaasztalok várják a hazardírozni vágyó közönséget. Bár a játék igazi tétek nélkül zajlik majd, az illúzió így is tökéletes és egy estére mindenki a sivatagi városban érezheti magát.

Bővebb információ és jegyfoglalás az Orfeum honlapján.

Címkék: