Életnagyságú dinók a Millenárison (június 7 – augusztus 24.)

A régmúlt ragadózóit hozza testközelbe A dinoszauruszok élete című kiállítás, ami egyaránt remek szórakozást ígér kicsiknek és múltszerető nagyoknak.A távoli múltba repít vissza a Millenáris Park B pavilonjában helyet kapó kiállítás. A nyár végéig látogathatjuk meg a több, mint 50 dinót, akik nagyok, rémisztőek és mozognak. Az interaktív tárlaton megismerkedhetünk a legfontosabb dinófajokkal, a föld történelmével és mindenki kipróbálhatja milyen lenne paleontológusnak. A díszletek autentikusak egy régész csapatnak köszönhetően, akik részt vettek a munkálatokban, így az izgalmas kiállítás játszva tanítja meg a látogatóknak a legnagyobb dinoszauruszok neveit, és hogy hogyan éltek, mit ettek. A gyerekek részt vehetnek egy rögtönzött ásatáson, felülhetnek a dinók hátára és egy óriási tojásban ülve személyesen is megbizonyosodhatnak a hüllők tekintélyes méreteiről. Akit egy kicsit is érdekelnek ezek a régen kihalt állatok, az ne habozzon.


A régmúlt ragadózóit hozza testközelbe A dinoszauruszok élete című kiállítás, ami egyaránt remek szórakozást ígér kicsiknek és múltszerető nagyoknak.

A távoli múltba repít vissza a Millenáris Park B pavilonjában helyet kapó kiállítás. A nyár végéig látogathatjuk meg a több, mint 50 dinót, akik nagyok, rémisztőek és mozognak. Az interaktív tárlaton megismerkedhetünk a legfontosabb dinófajokkal, a föld történelmével és mindenki kipróbálhatja milyen lenne paleontológusnak. A díszletek autentikusak egy régész csapatnak köszönhetően, akik részt vettek a munkálatokban, így az izgalmas kiállítás játszva tanítja meg a látogatóknak a legnagyobb dinoszauruszok neveit, és hogy hogyan éltek, mit ettek. A gyerekek részt vehetnek egy rögtönzött ásatáson, felülhetnek a dinók hátára és egy óriási tojásban ülve személyesen is megbizonyosodhatnak a hüllők tekintélyes méreteiről. Akit egy kicsit is érdekelnek ezek a régen kihalt állatok, az ne habozzon.

Címkék: