Szemrevaló Black Friday ajánlatok jakuzzi és medence tulajoknak

A masszázsmedencék víztisztasága minden évszakban prioritás kell, hogy legyen, de télen különösen fontos a kristály tiszta víz. Amellett, hogy a tisztaság a kellemes fürdésélmény első számú alapkövetelménye, a téli vízcsere nem a legkellemesebb időtöltés. Kerüld el ezt és tárazz be AquaFinesse vízkezelőből a Black Friday akciókkal!


Az AquaFinesse az egyik legkiválóbb vízkezelőszer jakuzzikhoz és felfújható medencékhez, mert környezet- és bőrbarát módon számol le a baktériumokkal és szennyeződésekkel. A hollandok által fejlesztett készítménytől a víz selymes tapintású és illatos marad, a falakra kiülő zöldes, csúszós lerakódások eltűnnek, minimális klór használata mellett is. Mi a trükk?

A trükk valójában egy nagyon egyszerű elgondolásra épül: a vízben található baktériumok védőburkát bontja le az adalékanyag, hogy már kevés klór is elbánhasson velük. A baktériumok ugyanis telepekké állnak össze, amelyeket egy biofilmnek nevezett védőréteg vesz körbe. Ezt a réteget nagyon nehéz megbontani klórral vagy brómmal, amelyekből sok kell, hogy leszámolhassunk a baktériumokkal. Csakhogy a sok klór irritálja az orrot, a szemet és a bőrt is, főleg az érzékeny bőrűek számára kellemetlen élmény.

Az AquaFinesse ezért két részre osztotta a feladatot. Kifejlesztett egy adalékanyagot, ami képes hatékonyan lebontani a biofilmet, majd ezután jöhet egy kevés klór, hogy leszámoljon a védtelen baktériumokkal. Ez a megoldás kíméletes a bőrhöz és az időbeosztáshoz is!

A készítményt ugyanis rendkívül könnyű használni. Hetente egyszer ki kell mérni a vízmennyiséghez ideális adalékanyagot és a vízhez adni. Nem kell pH-t mérni vagy habzásgátlót adagolni, mert az AquaFinesse mellett ezekre nincs szükség. A víz kellemes illatú és puha marad, nincs szúrós szag vagy bőrirritáció!

A jakuzzikhoz, felfújható medencékhez és Softubokhoz is kapható AquaFinesse adalékanyag most Black Friday kedvezményekkel érhető el november 25-ig! Használd ki a lehetőséget és szerezz be akár egy éves adagot előre, hiszen, aki egyszer kipróbálja a készítményt, nem mond le róla könnyen. A vásárlók 99%-a barátainak is ajánlaná az AquaFinesse adalékanyagot!