Ezért éri meg ősszel kerti bútort venni

A kerti bútor vásárlás általában tavaszi vagy nyári program, van azonban egy nyomós érv, ami az őszi vásárlás mellett szól! Ez pedig nem más, mint a Black Friday, ami már a minőségi kerti bútorok piacára is betört. Idén a GardenTrend is csatlakozott a kezdeményezéshez és akár 30%-os kedvezményt kínálnak a luxus termékek árából!


A GardenTrend a legkiválóbb minőségű kerti bútorokat és árnyékolókat kínálja, amelyek állják a nyári tűző napsütést és a téli zimankót is. A prémium kategóriás alapanyagoknak köszönhetően a kerti bútorokat akár ősszel vagy télen is élvezheted, nem kell feltétlenül elcsomagolni őket a jobb időre várva.

Ha szeretnél egy egész évben hívogató kültered, amelyek épségéért, színéért és kényelméért nem kell aggódnod napsütésben, esőben és fagyban sem, akkor bátran bízd magad a GardenTrend kínálatára.

A cég olyan luxus márkák termékeit forgalmazza, mint a Luxor, a Jati&Kebon vagy a Domus Ventures. Étkezőszettek, napozók, kanapék, ülőgarnitúrák és árnyékolók széles választéka vár! Most akár 30%-os kedvezménnyel!

Most akár az egész teraszodat berendezheted az időjárásálló, prémium bútorokkal! Sőt, ehhez ajándék terasz tervezési tanácsadást kapsz, hogy a legjobb bútokat válaszd és azok a legjobb helyre kerüljenek otthonodban.

Többféle stílus, szín és formavilág közül választhatsz, amelyek egymással is jól kombinálhatóak, így nem muszáj egy szettnél leragadnod.

Italbár a medence mellé? Daybed az árnyékoló alá? Vagy egy munkára is fogható (felnyitható) kávézóasztal, ami mellett órákig üldögélhetsz a nappali kényelmét idéző vajpuha kanapén? Mindezt megtalálod a GardenTrend oldalán, ahol november 25-ig nagy akciók várnak!

Csatlakozz te is a boldog kert tulajdonosokhoz, akik évekig élvezik majd kerti bútoraik kényelmét! Aggodalom nélkül!