Tudj meg többet a jakuzzis rehabilitációról a Életmód magazinból

A SpaTrend Wellness és Életmód Magazin fél órás műsorának már a harmadik része is megjelent. Ebben a jakuzzi telepítésről, a masszázsmedencében rejlő rehabilitációs lehetőségekről, a legmodernebb kerti bútor irányzatról és egy népszerű grilles főzőtanfolyamról is szó esik. Az adást ingyenesen visszanézheted lejjebb vagy a SpaTrend saját csatornáján!


A harmadik évad harmadik része egy igazi információ bombára sikerült, így bárki tanulhat belőle. Ha érdekel az otthoni wellness, a grillezés és szeretnéd a legjobb döntéseket hozni a kültér kialakításánál és berendezésénél, akkor bátran ajánljuk számodra is a SpaTrend Wellness és Életmód Magazint. A mostani részből megtudhatod, hogy milyen előkészületekre lesz szükséges a sikeres jakuzzi telepítéshez, milyen előnyökkel jár egy okos medence választása és hogy járulhat hozzá a erőnlét fenntartásához és javításához a rehabilitációra is alkalmas masszázsmedence.

A modern jakuzzik látványos külseje és modern belseje már első pillantásra a luxusérzetet kelt, és könnyű elfelejteni, hogy nemcsak a stresszoldásban vagy pihenésben képes hatékony segítségként helytállni, de az izom- és ízületi fájdalmak enyhítésében, az izomgörcsök oldásában, az érfalak erősítésében és az anyagcsere élénkítésében is meggyőző eredményeket tud felmutatni.

Ezt figyelembe véve érdemes úgy választani saját masszázsmedencét, hogy az igazodjon a szokásaidhoz, igényeidhez és fájdalmaidhoz, amelyeken már egy-két használat után is érezhetően enyhíthet!

Ha a külteredet nem (csak) jakuzzizásra használod, hanem a grillezés és a közös sütögetések is nagy hangsúlyt kapnak, akkor a műsor második fele neked szól. A széles grillválasztékkal rendelkező SpaTrend nem hagy magadra a vásárlás után sem! Különleges grillestek szervezésével hozza testközelbe a grillezést és a népszerű fogások elkészítésének fortélyait. A jó hangulatú, kis csoportos grill tanfolyamokon az elmélet mellett a gyakorlati oktatás is különösen nagyon hangsúlyt kap, amely keretében mindenki elkészítheti a teljes menüsort. A sütési folyamatok során az oktató kitér az apró buktatókra és a különféle grillek használatának titkaira is. Amikor pedig elkészülnek a finomságok, egy közös vacsora keretében adhatjátok át magatokat az ízeknek és az élményeknek.

Végül pedig a reneszánszukat élő műanyag bútorok kapnak fókuszt, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern kor követelményeihez: tartósak, időjárásállóak, elegánsak, könnyen mozgathatóak, bármilyen méretű térben megállják a helyüket és sokoldalú szín- valamint formavilágukban mindenki megtalálhatja a hozzá illő darabot! Az újrahasznosított anyagból készített bútorok retro designja magával ragadó hangulatot teremt teraszon, kertben és erkélyen egyaránt!

A 25 perces magazinműsor korábbi részei is ingyenesen visszanézhetőek a SpaTrendChannel oldalán! Ha pedig a SpaTrend szerte ágazó wellness termékpalettáját néznéd át, kattints ide!