Hogyan válassz grillsütőt vagy masszázsmedencét?

Harmadik évadával tér vissza a SpaTrend Wellness és Életmód magazinműsora, amelyből megtudhatod hogyan válassz masszázsmedencét, grillt és miként segíthet a jakuzzi az elhivatott sportembereknek a felkészülésben és regenerációban.


Harmadik évadával jelentkezik a SpaTrend Wellness és Életmód Magazin, hasznos tanácsokkal a kültéri kikapcsolódást keresők számára. A 25 perces magazinműsor izgalmas tippekkel és hasznos tanácsokkal szolgál azoknak, akik többet akarnak kihozni az otthoni pihenésből.

Legyen szó jakuzzizásról, grillezésről vagy csak relaxálásról, az informatív műsor segít eligazodni a termékek és lehetőségek végtelennek tetsző tárházában.

A sorozat második része visszanézhető itt vagy a SpaTrend Youtube csatornáján!

A második részből megtudhatod, hogy melyek azok a szempontok, amelyek mentén érdemes elindulni a masszázsmedence kiválasztása során. Külön szegmens szól az itthon is elérhető széles grillválasztékról és hogy melyik típusnak mik az előnyei. Mikor vegyél gázos, mikor faszenes vagy éppen okos grillt? Megtudhatod hogy szokásaidhoz és kívánságaidhoz melyik grilltípus lesz a tökéletes választás.

Egy különleges, de nagyon egyszerű grillrecept elkészítését is elsajátíthatod, hogy az új grilledet rögtön profikhoz méltó módon avathasd fel.

Végül, de nem utolsó sorban a jakuzzik sportolók számára nyújtott előnyeit is megismerheted részletesebben. Miért jó a vízben készülni egy-egy nagyobb megmérettetésre és hogyan segít a regenerációban a meleg vizes hidromasszázs?

A jakuzzik mellett megismerhetsz egy edzésre is tökéletesen alkalmas medencét, ahol ellenáramoltató rendszerre és víz alatti futópadra támaszkodva fejlesztheted magadat és javíthatod teljesítményedet, kímélő módon!

Ha téged is érdekel az otthoni wellness világa, akkor nézz bele ebbe a könnyed hangvételű, informatív adásba és tudj meg többet a kültéri kikapcsolódásról!