Újra indul a jakuzzi kiállítás és vásár augusztus 28-án

A meglepő tavasz kijárási korlátozást hozott, ami miatt az idei első SpaTrend Expo csak a virtuális térben kerülhetett megrendezésre. Az élőben közvetített adások nagy sikere azonban egyértelművé tette, hogy az emberek kíváncsiak a kültéri wellness eszközöket bemutató kiállításra és vásárra. Augusztusban újra személyesen és már 4 helyszínen várja az érdeklődőket a rendezvény!


Augusztus 28-án nyitja kapuit a SpaTrend Expo Global, ami a megszokottól eltérően nem kizárólag Ürömön várja a kültéri kikapcsolódás iránt érdeklődőket. A 10 napos rendezvény ezúttal négy helyszínen, szimultán zajlik majd, hogy mindenki otthonához a legközelebb maradhasson. Üröm mellett tehát Veszprém, Törökbálint és Nyíregyháza is várja azokat, akik minőségi kerti bútort, sokoldalú grill vagy kényeztető jakuzzit vásárolnának. Izgalmas programokkal, gasztronómiai bemutatókkal és sok-sok újdonsággal készül a cég, amelyről egy kis ízelítőt láthattok az alábbi videóban. Mire számíts ha még nem voltál Magyarország talán legnagyobb jakuzzi kiállításán és vásárán? Nézz körül a videó segítségével az ürömi bemutatóteremben.

A videóból is látszik, hogy az ürömi helyszín hatalmas, ahol megannyi luxus és kényelmet szolgáló termék helyet kapott. A mindig szépülő, bővülő és megújuló bemutatótérben a legújabb modellek mellett a termékek kipróbálására is lesz lehetőség. Legyen szó grillről, jakuzziról, szaunáról vagy gőzkabinról, itt teljes körű bemutatást kapsz majd a termékekről, aminek a személyes kipróbálás is részét képezi.

Gyere el augusztus 28 és szeptember 6 között akármelyik helyszínre és merülj el a kültéri kikapcsolódást szolgáló minőségi termékek tengerében!