Teljesen oldalra dönthető napernyővel készül az ország legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására

Idén négy helyszínen kerül megrendezésre a SpaTrend Expo Global, hogy mindenki a számára legközelebbi üzletben merülhessen el a kültéri kikapcsolódást segítő, magas minőségű termékek tengerében. A négy helyszín egyike a Törökbálinton található MaxCity üzlet, ami 1600 négyzetméternyi különlegességgel várja az érdeklődőket!


Az Expo Global augusztus 28-ai kezdetét megelőzően videókkal, bemutatókkal készült a SpaTrend, hogy ízelítőt adjon mindabból a különlegességből, ami a látogatókat várja majd. A négy helyszín (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza, Veszprém) közül az alábbi videóban a Törökbálinton található MaxCity üzletbe látogathatunk el virtuálisan, hogy kicsit szemezgessünk a kínálatból.

Grillek, kerti bútorok, masszázsmedencék és a kánikulában hűvös oázist varázsoló árnyékolók közül egy igazi kuriózumot mutat be a videó részletesebben, amit érdemes a saját szemeddel megtekinteni.

Ez a Jadinico Marbella napernyője, ami nemcsak dizájnos darab, ami minden környezetben gyönyörűen mutat, de méretes (120 kg) talpának köszönhetően a 40 kilométeres szelet is nehézség nélkül állja. A talp súlya nem akadályozza az árnyékoló mozgatását, mert az négy, stabil és erős kerekeken gurul, amelyek rögzíthetőek, hogy a nagy viharban se kelljen a napernyőt kergetni.

A stabil tartóoszlop ellenáll szélnek és esőnek, különleges festésének hála nem kell attól tartani, hogy lekopik a festék, de az árnyékoló egyik legnagyobb erőssége mégis a vitorla flexibilitása. Egyszerűen használható vezérlése lehetővé teszi, hogy a vásznak az oldalkar minden irányába elforgathassuk. Emellett a vitorla szöge is dönthető, akár teljesen függőlegesre is állítható, ha a helyzet úgy kívánja!