Válaszd ki álmaid grilljét online

Lassan indul a tavaszi grillszezon, amihez érdemes még a nagy roham előtt beszerezni álmaid grilljét és a grill eszközöket. Kezdd a kutatást online!


A modern, minőségi grillek piaca nagyot nőtt az utóbbi években itthon. Ma már a világ minden tájáról elérhetővé váltak a legkiválóbb márkák, amelyek tartós és időtálló alapanyagokból készülnek okos megoldásokkal és elegáns megjelenéssel.

A faszenes és gázzal működő grillek mellett találhatsz pellet grilleket, fatüzelésű darabokat és a speciális kerámiából készített, magas hőtartású kamado grillek is egyre nagyobb számban és változatban érhetőek el. Ha segítség kell a választásban, akkor a grillplázára számíthatsz! Itt egy helyen találod meg a grillezéshez szükséges össze eszközt a grillektől kezdve, a kiegészítőkön át a különleges szószokig és fűszerkeverékekig. Merülj el az online piactérben, és kérd szakértők segítségét a navigálásban!

A grillplázán a legmodernebb grilleket és kemencéket találod nagy választékban. Mindegy, hogy mekkora kültéri konyhát tervezel vagy milyen tüzelési típus felé húz a szíved, biztosan megtalálod álmaid grilljét, amit aztán hosszú évekig örömmel használhat a család.

A tábortüzek egyszerűségét és a modern műtárgyak letisztultságát a vaslapos grillel ötvöző OFYR (és asztali változata az OFYR Tabl'O) a kreatív, szabad szellemű grillezők kedvence, de ott a digitális vezérléssel precízen beállítható pellet smoker is, amivel nehéz hibázni. A széles választékú faszenes (Masterbuilt), kamado (Kamado Joe, The Bastard, Kamado Chef) és gázgrillek (Broil King) mellett még az olaszok kedvenc mobil kemencéje (Alfa Forni) is megtalálható a kínálatban, amiben két perc alatt készre sül a pizza.

Sütési szokásaid, kedvenc ételeid és teraszod méretei mind befolyásolják, hogy milyen grill lesz számodra az igazi. Ennek megtalálásában pedig szakértő kollégák segítenek, akiktől itt kérhetsz személyre szabott tanácsot vagy használd a LIVEchat funkciót, hogy azonnali választ kaphass a kérdéseidre!

A grillpláza csapata személyre szabott válaszokkal és ajánlatokkal várja, hogy segítsen berendezni álmaid grill teraszát! Ha pedig személyesen is megnéznéd a grilleket, akár munka közben, akkor téged is vár március 18-án a szezonnyitó grillfesztivál és vásár, amire már most megvásárolhatod a kóstolójegyet is tartalmazó belépőt!