Kelet-Magyarországon is vár a jakuzzi kiállítás és vásár

Jó hír a Kelet-Magyarországon élő wellness rajongóknak! Nyíregyházára is megérkezett az ország talán legnagyobb jakuzzi és kültéri wellnesszel foglalkozó kiállítása és vására, amire mindenkit szeretettel várnak február 25 és március 4-e között. Ha te is szeretnéd megtudni, mivel teheted még relaxálóbbá külteredet, ott a helyed!


Saját kertedben vagy teraszodon is újraalkothatod kedvenc wellness szállodád hangulatát és luxus paradicsommá változtathatod otthonodat a SpaTrend Expo segítségével. A közel 20 éves múlttal rendelkező kiállításon és vásáron megismerkedhetsz a legújabb, első osztályú wellness eszközökkel és a kertet még élhetőbbé, kényelmesebbé és izgalmasabbá tevő termékekkel.

Az eseményen izgalmas programok, kedvezményes ajánlatok és a legmagasabb minőségű jakuzzik, szaunák, kerti bútorok, árnyékolók és grillek várnak. A hatalmas kínálatban szakértő kollégák segítenek eligazodni, hogy megtaláld álmaid kiegészítőjét a kertbe!

A SpaTrend Expo kiállítás és vásár fókuszában a teljes körű testmasszázst, kellemes lazítást és fényterápiát is kínáló jakuzzik (HotSpring, Caldera Spas), a puha falú kültéri, gyerekbarát masszázsmedencék (Softub) és a gránitőrleményből készült, elpusztíthatatlan, luxus jakuzzik (FreeFlow) várnak. Testközelből tapasztalhatod meg a masszázsmedencék erejét és teljesítményét, hiszen feltöltött medencék is várják az érdeklődőket. Ha szeretnél egy hosszú évekig az egészségedet őrző és az otthoni kikapcsolódást magasabb szintre emelő jakuzzit, akkor neked is az Expo látogatói között a helyed.

Emellett kipróbálhatod a elegáns megjelenésű és maximálisan időjárásálló modern kerti bútorokat, válogathatsz az erős szelet is álló árnyékolókból és széles grillkínálatból is szemezgethetsz. A gázgrillek mellett (Broil King), faszenes (Kamado Joe, Kamado Chef, The Bastard, Masterbuilt) és fatüzeléses (OFYR) grillekkel is találkozhatsz, sőt a pellet smokerek iránt érdeklődők is megtalálják számításukat. A széles grill és grillkiegészítő választékon kívül egy igazi különlegesség, az olaszok kedvence, a mobil kemence (Alfa Forni) is bemutatkozik, ami kis helyen is elfér, gyorsan, magas hőfokra fűt és már 2 perc alatt megsül benne a pizza.

Ha a nyárra szeretnéd megújítani külteredet, akkor gyere el erre jó hangulatú eseményre, ahol inspirálódhatsz és szakértőktől segítségével készülhetsz álmaid kertjének berendezésére!