-
Milyen sűrűn hámlasszunk?
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.19
A bőrhámlasztásnak annyi pozitív hatása van, hogy legszívesebben naponta végeznénk. De vajon bölcs dolog ez? Milyen erősségű készítményeket használhatunk akár hetente, és melyek azok, amelyek maradjanak csak alkalomszerűek? ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Esőben se mondj le a szabadtéri fürdésről
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.17
A nyári záporok, a feltámadó szél és a szeszélyes időjárás, kétség kívül, megnehezíti a medencetulajdonosok életét, de nem kell rögtön a törülközőért nyúlnod, ha esőre áll az idő. Mondjuk milyen ...
Bővebben
Cimkék:
-
Mielőtt az étel a füstölőbe kerülne
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.17
Már a lassú füstölés előtt megkezdheted a hús előkészítését, amely tovább mélyíti az ízeket, és segíthet megelőzni a kiszáradást is. A hús típusától függően többféle technika közül választhatsz. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Lazac burger virágsalátával, édesburgonya chips-el
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.17
Nem csak az egészséges táplálkozás híveinek lehet érdekes ez a lazac burger, hanem mindenki számára, aki szeretne elrugaszkodni a megszokott ízektől. A recept a marhahúson kívül a krumplit is lecseréli ...
Bővebben
Cimkék:
-
Apró gyöngyszem, maximális luxus – Téged is vár a Vivamayr
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.17
A nem egészen kétezer főt számláló csodás kisváros, Altaussee ad otthont az egészséges élet és orvosi Spa-kultúra iránt elkötelezett VIVAMAYER Health Hotelnek. Ausztria egyik leggyönyörűbb Spa városkájának látképét egy hatalmas ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Paprikával és rikottával töltött pisztráng grillezett polentával
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.16
A ricottával töltött pisztrángtekercs szafotsságát jól kiegészíti a kukoricadarából készült köret, az egésznek pedig a lime ad kellemesen fanyar ízt. Rafinált fogás nem annyira rafinált alapanyagokból. ...
Bővebben
Cimkék: