4 ok, hogy miért használd a jakuzzi thermo tetőt nyáron is

Egy jó minőségű thermo tető nagy segítség a medence mellett a téli és nyári hónapokban egyaránt. Igen, még nyáron is nagy hasznát veszed a minőségi medence fedésnek! Ez egy olyan beruházás, ami sok kellemetlenségtől óv meg.


1. Energiatakarékosság

Napjainkban még fontosabb, mint valaha, hogy körültekintően bánjunk a fogyasztással. Egy masszázsmedencére szabott thermo tető ebben kiváltó társ. Segít megőrizni a víz hőmérsékletét, sőt a vizet sem engedi elpárologni és a koszt is távol tartja, így a motor munkáját is megkönnyíti és a rendszeres feltöltést is megspórolhatod.

2. Kevesebb vegyszer

A víz elpárolgásának meggátlása és a kosz távol tartása egy újabb pozitívummal jár: ez pedig a kevesebb vízkezelő szer alkalmazása. Mivel nem kell mindig friss, kezeletlen vízzel "hígítanod" a jakuzzi vizét és nem kell bogarakkal, porral és levelekkel sem megküzdened a víztisztaságért, kevesebb időt, pénzt és energiát fektethetsz a víz karbantartásra! Az esővíz nem hígítja a vizet tönkre téve a víz kémiai egyensúlyát, ezért nem kell folyton állítanod azt! A vízkezelés ritkulásáért és a vegyszerek mennyiségének csökkentéséért pedig a bőröd is hálás lesz.

3. Biztonságos

Egy nagy, nyílt és könnyen hozzáférhető vízfelület mindig tartogat kockázatot. Ezért biztonsági szempontból is hasznos egy stabil, nem könnyen felnyitható tető, ami alá nem tud se a gyerek, se egy kisállat befurakodni. A prémium kategóriás masszázsmedencékre szabott tetők szorosan illeszkednek, amit biztosan nem tud felnyitni véletlenül egy gyerek se, ezért érdemes akkor is használni, ha éppen nem fűtöd a vizet és nem kell a meleget bent tartani! Kerüld el a baleseteke, és zárd el a vizet a hozzáféréstől, amikor senki nem tartózkodik benne. De nem csak a kicsiknek, hanem a medencének is védelmet nyújt a jó minőségű thermo tető. Állja az időjárás viszontagságait és egy plusz védő réteggel látja el a medencét!

4. Gyorsaság és kényelem

A jakuzzi használatán kívül folyamatosan fent lévő tető segít abban, hogy a medencéd mindig fürdésre készen álljon. Nem kell a hidromasszázs előtt a vízen úszó leveleket halásznod vagy a gyerekek kedvéért bogárvadászatot tartanod! A munkából, fáradtan hazaérve, vagy a  reggeli kávéval a kézben is csobbanhatsz akár a masszázsmedence kényeztető vízében a tető felnyitása után. A víz ott vár majd frissen, tisztán!

A tető felnyitásának folyamatát leegyszerűsítheted a jakuzzikhoz fejlesztett tetőmozgatókkal. Okos kialakításukkal megkönnyíti a munkát, így a tető fel-és lecsukása csak pár mozdulatot igényel. Nem bonyolult és nem igényel nagy erőfeszítést, mert a tetőt nem kell teljesen leemelnek és elraknod valahova. A jakuzzihoz rögzített emelővel a medence mellé tolhatod a tetőt, ami helytakarékos és egyszerű megoldás a tető elhelyezésére. Neked pedig ezután már csak be kell ülnöd a vízbe és élvezned, ahogy a víz elmossa a gondokat!