A hátmasszázs látványos bajnoka

A Flash masszázsmedence mindent tud, amit egy modern jakuzzitól elvárnánk. Erős masszázs, megnyerő külső, kiváló hangulatteremtés és a legmodernebb, energiatakarékos gépészet. Ismerd meg a masszázsmedencék csillagát!


Az amerikai HotSpring 40 éves tapasztalatot és szakértelmet sűrít a modern megjelenésű masszázsmedencéibe, amelyek nemcsak technikailag képviselnek prémium kategóriát, de megjelenésükkel is azonnal felhívják magukra a figyelmet. Letisztult vonalak, megnyerő fényjáték és kortárs dizájn jellemzi a cég Limelight szériájának Flash masszázsmedencéjét.

A 7 személyes (csak ülőhelyekkel rendelkező) családi medence masszázsban és hangulatteremtésben is erős luxus darab, ami minden részletével pihenésre csábít. Nagy belső terében kényelmes elfér egy kisebb társaság, és a nagy számú jetnek köszönhetően egyszerre élvezhetik a hidromasszázs relaxáló és feltöltő erejét!

A Flash jakuzziban összesen 41 befúvó teszi rendületlenül a dolgát, amelyeket két masszázsmotor hajt, így arra is van lehetőség, hogy az egyes jetek egyszerre és külön is mozgásba hozd. Mindegyik ülőhely más-más jetkiosztással rendelkezik, hogy aktuális hangulatodhoz és fizikai állapotodhoz leginkább illeszkedő hely kiválasztásával maximalizáld az élményt.

A jetek mellett több színű és több zónás LED világítás fokozza a meghitt hangulatot. A medencetérben található 27 db LED spot és ugyancsak megvilágított Vidro vízeséssel egészül ki, ami kellemesen hozzájárul az atmoszféra teremtéshez. A külső és belső világítás a kerted ékszerévé teszi a masszázsmedencét, amit az év minden napján bátran használhatsz.

Ha egy nagy tudású, energiahatékony wellness eszközt keresel a mindennapi lazításhoz, ami ráadásul kívül-belül lenyűgöző megjelenésű, akkor biztos lehetsz benne, hogy a Flash masszázsmedencében megtalálod, amit keresel.

Szeretnél többet megtudni erről a medencéről vagy a jakuzzikról általában? Akkor látogass el a SpaTrend Expóra (02.25-03.04), ahol a saját szemeddel láthatod milyen ereje, hangja és hangulata van egy profi masszázsmedencének. Sőt, a feltöltött jakuzzikat akár ki is próbálhatod!

Az Expón szakértőktől kérhetsz tanácsot az ideális jakuzzi kiválasztásához, telepítéséhez és üzemeltetéséhez, hogy megtaláld a megbízható társat az elkövetkező évek otthoni wellness kalandjaihoz!