A kerti partik lelke: Luxor bárszett

A kültérre, elsősorban medence mellé tervezett bárszett elegáns kiegészítője lehet minden kertnek és terasznak. A három székből és egy asztalból álló szett modern megjelenésű, vízhatlan anyagokból készült és nagyon kényelmes!


A Luxor bárszett a Domus Ventures elegáns és minőségi kerti bútorai közé tartozik, amely kiváló anyaghasználatának és okos tervezésének köszönhetőek szerethető örök darab. A szett minden része alumínium vázon kézzel készített polyrattannal díszített, amihez a székeken vízhatlan műbőr is csatlakozik. Ezeknek köszönhetően a bár és a székek könnyűek, de strapabíróak, ellenállnak víznek és az erős UV sugárzásnak is.

A polyrattan megőrzi a fából készült rattan bútor természetes megjelenését, de azt könnyű tisztíthatósággal és időjárásálló karakterrel egészíti ki. A puha és kényelmes ülést kínáló műbőr székborítást elsősorban jachtokon láthatjuk, így tökéletesen vízálló. Emiatt tisztítani is rendkívül egyszerű, tehát nem kell aggódni a világos színe miatt. A kiöntött üdítőt vagy rárakódott port elég egy nedves ruhával letörölni és máris újkori fényében ragyog.

A szettben érkező három darab, magasított szék lábtartóval is felszerelt a kényelmesebb ülésért. A L alakú asztal tetején egy üveglap biztosítja az egyenes felület és a könnyű tisztíthatóságot. Az asztal eleje zárt, a belső, hátoldali rész viszont egy nyitott tárolóként van kialakítva, hogy a kerti partik során ide kerülhessenek a poharak és italok. Így nincs szükség egy külön zsúrkocsira vagy tárolóra, mert az asztalba mindent elrejthetsz, amire neked vagy a vendégeknek szüksége lesz.

A White Pepper színben elérhető Luxor bárszett eleganciája és bájosan lekerekített karakterisztikája egy megnyerő kerti bútort hozott létre, amely központi eleme lehet bármilyen terasznak. Medence vagy jakuzzi mellé is ideális időjárás állósága miatt, de közepes méretű teraszokra vagy nagyobb erkélyekre is tehető.

Ha szeretnél egy külterednek luxus hangulatot kölcsönző, időtálló és az időjárással is dacoló minőségi kerti bútort, akkor szavazz a Domus Ventures bárszettjére! A SpaTrend bemutatótermeiben személyesen is kipróbálhatod milyen a Luxor bárszett kompromisszum mentes minősége!