A jakuzzik legújabb generációja: bulimedence hűtőrekesszel

Ha a jakuzzikról a pihenés és a lazítás jut az eszünkbe, az nem véletlen. A folyamatos fejlesztéseknek egyre kényelmesebb és egyre változatosabb masszázsprogrammal érkező medencéket köszönhetünk. Van azonban egy másik vonal is. A FreeFlow egy bulisabb, kevésbé statikus és strapabíró szériával jelentkezik.


A FreeFlow medencék egybeöntött testüknek hála strapabíróak, anyaguk ellenálló, így a keményebb igénybevételt is remekül bírják. Emiatt nevezik bulimedencéknek is az ebbe a szériába tartozó darabokat, noha befúvó készletük és méretük révén otthoni, pihenésre szánt medencének is ideálisak.

Vannak azonban kifejezetten nagy medencéi is a FreeFlow szériának, mint a képen látható Excursion, ami 5 főnek nyújt kényelmes elhelyezkedést. 25 jetjével változatos kényeztetést kínál a test egészének, de a baráti összejövetelek helszíneként is kiváló. Erre a vonalra erősít rá egyszerű beüzemelése, nem kell hosszú telepítésben gondolkodnia a FreeFlow kapcsán, elég csatlakoztatni egy normális konnektorhoz, és máris élvezhető a masszázs. Emellett egy beépített hűtőrekeszt is találhat a medencében, hogy kellő közelségben legyen a hűsítő ital utánpótlás.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.