A minőségi kültéri élettér itt kezdődik

Az élet kihívásait feldolgozni és leküzdeni örökös harc, amihez sok erőre van szükségünk. Ezért is olyan fontos a pihenés és a feltöltődés, hiszen enélkül előbb-utóbb elfogynak a tartalékaink. A relaxáláshoz ideális kültéri környezet megteremtésében partner a GardenTrend, akik időjárásálló luxus bútorokkal, kiegészítőkkel valamint személyre szabott tanácsadással segítenek álmaid életterének kialakításában!


A GardenTrendet létrehozó SpaTrend már 20 éve foglalkozik az otthoni wellnesszel, és mindazzal a termékkel, ami segíti az embereket minőségi kültéri kikapcsolódás elérésében. Masszázsmedencék, grillek, árnyékolók, teraszmelegítők, hangszórók, törhetetlen poharak széles választéka mellett ma már nagy szeletet képviselnek a cég életében a prémium kategóriás kerti bútorok is.

2003 óta egyre többen szavaznak az elegáns, időtálló megjelenésükről és kimagasló designnal valamint anyaghasználattal rendelkező bútorokra. Az étkezőszettek, ülőgarnitúrák, bárszettek, napozók és daybedek nagy kínálatában mindenki megtalálja majd az ideális bútorelemeket tökéletes teraszához.

A folyamatosan bővíti portfóliáját, hogy egy helyen beszerezhesd a legjobb minőségben mindazt, amire egy jól használható és örömöt kínáló kertben szükséged lehet. A bútorok mellett napernyők, kültéri teraszmelegítők, kerti dekorációk és ezek tárolásához szükséges ponyvákat, dobozokat is beszerezhetsz a GardenTrendnél

"Minden egyes kerti bútort kipróbáltunk, megfelel-e annak az elvárásnak, hogy akár mi magunk is szívesen választanánk otthonunk kertjébe." - Vezse Roland

A GardenTrend impozáns kínálatában olyan gyártók termékeit láthatod, akik letették a voksukat a prémium minőség, az időtálló design és a maximális kényelem mellett. Ezen felül az is különösen fontos a kiválasztásuk során, hogy a bútorok egyediek, szemrevalóak, könnyen kezelhetőek és tisztíthatóak legyenek, amelyeket kifejezetten tartós használatra terveztek. A Jati&Kebon, a Luxor, a WOW bútorok nem pár szezonos, trendi kiegészítők, hanem otthonos, egy kültéri nappalihoz méltó, luxus alappillérek, amelyek akár egy évtizedig is változatlan formában élvezhetsz.

Az időjárásálló kerti bútorok megjelenését és minőségét nem kezdi ki az eső és napfény se, így nem kell aggódnod a fakulás, foltosodás, penészedés vagy rozsdásodás miatt.

Ha professzionális eleganciát, prémium minőséget és luxus élményt szeretnél a saját kertedben, akkor szavazz bátran a GardenTrendre, akik segítenek, hogy otthon töltött szabadidő igazi élmény legyen az egész család számára!