Kényelmes és légies ülőgarnitúra a minőséget keresőknek

Otthonos kerti bútort keresel, ami mégis kiállja az időjárás támadásait? Egy egész évben használható teraszt szeretnél, ahol nem kell kompromisszumot kötnöd a látvány, a kényelem és a minőség területén sem? A GardenTrend új ülőgarnitúrájában nem csalódsz majd!


A Switch Fabric ülőgarnitúra a belga Diphano kültéri bútorcsaládjának a tagja, amely funkcionalitásában és minőségében is a legmagasabb elvárásokra reflektál. A fedetlen teraszokra vagy kertbe is lehelyezhető szett része egy kávézóasztal, egy 2,5 személyes szófa és egy fotel. A színben, formavilágban és minőségben is harmonizáló együttes légies, mégis kényelmes főszereplője lesz minden terasznak.

A nappali bútorok otthonos kényelmét sugárzó párnázatok stabil, alumínium vázon feszülnek és finom tapintásuk ellenére is rendkívül ellenállóak. Ennek köszönhetően bírják az esőt, a szelet és az erős napfényt is.

A világos, letisztult színvilágot teakfa elemek egészítik ki, ami még hangsúlyosabbá teszi az ülőgarnitúra otthonos hangulatát. Ha egy olyan külteret szeretnél kialakítani, ahol tartós tartózkodásra alkalmas a környezet, akkor a Switch Fabric garnitúra jó választás lesz.

Próbáld személyesen is a kényelmét és nézd meg a bútorcsalád többi tagját is a SpaTrend bemutatótermeinek valamelyikében!