A nappali kényelme a kertben: A kifinomult Devane Nadi varázsa

A tavaszi-nyári időszakban ön is szívesen helyezné át székhelyét a kertbe, vagy a teraszra, azonban nappalija kényelméről nem kíván lemondani? A SpaLounge prémium kültéri bútorai lehetővé teszik, hogy a szabad levegőn is otthona belső tereinek komfortját élvezhesse.


A SpaLounge bútorai a különleges Sunbrella szövetanyagnak köszönhetően rendkívül időtállóak: a gyártási folyamat során festékpigmentekkel itatják át a pamutszálakat, majd folyékony akril bevonattal látják el az anyagot, így a kerti bútorok színe nem fakul, valamint UV és vízálló lesz. A speciális eljárás másik előnye a könnyű tisztíthatóság: a szennyeződések egyetlen mozdulattal eltávolíthatók. A Devane Nadi ülőgarnitúra kifinomult megjelenésével beragyogja környezetét, a praktikusság és stílusos elegancia tökéletes harmóniájában.

Látogasson el a május 4. és 13. között megrendezésre kerülő tavaszköszöntő SpaTrend Expóra: a tíznapos rendezvény tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát, a több mint 3000 négyzetméteres ürömi bemutatóteremben ugyanis élőben megtekintheti az otthoni wellness kiegészítők, hidroterápiás masszázsmedencék, kültéri bútorok és professzionális grillsütők széles választékát, kérdéseire pedig szakembereinktől kaphat választ.