Rendszeres masszázsmedence használat az ízületi gyulladás tüneteinek enyhítéséért

Az ízületi gyulladás sokakat kínoz: a folyamatos fájdalommal járó kór mozgáskorlátozottságot, vagy akár deformálódást is okozhat. A napi szintű masszázsmedence használat azonban jelentős javulást eredményezhet.


A meleg vizes fürdőzés már évezredek óta a fájdalom enyhítésére használt gyógymódok egyike: a szervezetre való áldásos hatása így a masszázsmedencében is érvényesül. Mindezt ráadásul a különböző típusú és erősségű masszázst nyújtó befúvók még tovább fokozzák. Ma már komoly kutatások folynak a pezsgőfürdőzés pozitív élettani hatásainak kimutatására: egy térd osteoarthrosisban szenvedő páciensek körében folytatott vizsgálat során például kimutatták, hogy a rendszeres hidroterápiának köszönhetően a klinikai tünetek enyhültek, és az életminőségben is jelentős javulás volt felfedezhető.

Látogasson el a május 4. és 13. között megrendezésre kerülő tavaszköszöntő SpaTrend Expóra: a tíznapos rendezvény tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát, a több mint 3000 négyzetméteres ürömi bemutatóteremben ugyanis élőben megtekintheti az otthoni wellness kiegészítők, hidroterápiás masszázsmedencék, kültéri bútorok és professzionális grillsütők széles választékát, kérdéseire pedig szakembereinktől kaphat választ.