Állítható háttámla, állítható kényelem a kertben

A nappalik főhelyén elhelyezkedő karosszékek legszerethetőbb tulajdonságait öntötték kerti bútor formába az Ethosnál, amiből egy minden kényelmi szempontnak megfelelő, látványos fotel készült. Természetes színvilága és puha párnái már első pillantásra hivogatóak, egy gyors próba után pedig már kétségünk sem lehet: ez kell nekünk!


Polyrattan anyaga és víztasztító vászna miatt az Ethos Luxor fotelje tökéletes választás fedett teraszokra és fedetlen kertrészekebe egyaránt. Kialakítása hosszú távon is kényelmes ülést nyújt, megtámasztva a karokat és a hátat. Hosszú beszélgetésekhez, esti borozásokhoz, de akár napozáshoz is ideális a masszív fotel, háradönthető támlájának köszönhetően.

A támla egyszerűen szabályozható, akadásmentesen hajlik hátra, hogy ön teljes kényelemben pihenhessen saját otthonában. Délutáni szunyókálásokhoz kifejezetten ajánlott, hiszen magasított kartámlája miatt kiesni sem lehet belőle. Ha ön szereti a hosszúra nyúló beszélgetéseket és szeretné minél teljesebben kiélvezni a jóidőt kertjében, válasszon olyan bútor, amelyben órák múlva sem kell kényelmetlenül fészkelődnie.

További részletekért böngéssze a honlapunkat, vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe!