Egy szűrőtisztító fej, amivel a tiszta víz is garantált

Nincs is jobb a nyári melegben, mint egy mindig rendelkezésre álló hűs vizű medence, ahova elmenekülhetünk a forróság elől. Egy otthoni medence a hétköznapokat is nyaralássá változtatja. Feltéve, hogy nem a koszos, nyálkás vízben kell pancsolni.


Megfelelő víztisztítás nélkül a fürdés élvezhetetlen vagy akár taszító élmény is lehet, az egészségünkre mért kockázatról nem is beszélve. A tiszta víz legelső őre a szűrő, amely eltávolítja a vízből a hajat, a hámsejteket és felfogja a testápoló maradvényokat is, hogy a medencébe visszakeringetett víz minél tisztább maradjon.

A vízben élő baktériumok által formált ellenálló biofilm réteg ugyancsak fennakad a jó szűrőn, amitől a víz ugyan tiszta lesz, de ha nem tisztítjuk magát a szűrőt, akkor egy idő után, ezek a felfogott szennyeződések visszajuthatnak a medencébe. Ezért fontos a szűrők rendszeres, akár havi tisztítása, amihez nem is találhatnánk tökéletesebb eszközt, mint a Perfect Jet szűrőtisztító fejet.

A kerti slagra csatlakoztatható fej különleges kialakítása képes a szűrő sűrű redői közül is kimosni a lerakódott szennyeződéseket. Segítségével a szűrő patyolat tisztára mosható, így visszahelyezése után újra 100%-os hatékonysággal képes elvégezni feladatát.

Ha szeretne többet megtudni a masszázsmedencék sokszínű világáról, látogasson el a SpaTrend ürömi központjába, ahol wellness szakemberek segítségével találhatja meg az igényeinek legmegfelelőbb masszázsmedencét!