Azonnal telepíthető masszázsmedencét szeretne? Már erre is van megoldás!

Az őszi hidegek elől szívesen menekülne egy forró vizű masszázsmedencébe? Egy feszültséggel teli nap végén hazaérve hidromasszázs segítségével lazítana, de nem szeretne hosszú telepítési munkálatokba bonyolódni, mert azonnal élvezni a jakuzzzi luxusát? A megoldás: FreeFlow!


Ez a medencetípus arról közismert, hogy a hazavitel után azonnal munkára fogható. Nem kell szakemberekre várnia és a kert átalakítására sem lesz szükség, mindössze egy konnektor kell, ahova bedugható a medence. Egyszerű, ugye?

A FreeFlow medencék az egyszerűség, a környezet tudatosság és a gazdaságos szemlélet jegyében született. Használata egyszerű, mert plug-n-play rendszerének köszönhetően egyetlen kábel bedugásával már minden lakásban működik. Gazdaságos, mert az egybeöntött test révén szinte elnyűhetetlen, előállítása költsége pedig nagyon kedvező és környezetbarát módon történik.

Az egyszerű forma azonban nem megy az élmény rovására, itt is jetek tucatja, víz alatti LED világítás és vízesés garantálja a maximális pihenést. Szerezze be most medencéjét, és estére már élvezheti is a forró víz kényeztetését!

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék széles választékát.